6 σημάδια που δείχνουν πως δεν είσαι ελκυστική!!!


6 σημάδια που δείχνουν πως δεν είσαι ελκυστική!!!

Μάθετε αν είστε ελκυστικές ή όχι!

Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ο καθένας βλέπει τον άλλον όμορφο ή άσχημο μέσα από τα δικά του μάτια. Αυτό που φαίνεται να  παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο ως προς το πώς φαινόμαστε στα μάτια των άλλων είναι η αυτοπεποίθηση. Αν λοιπόν έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν είσαι σίγουρη για τον αρέσεις σε κάποιον, τα παρακάτω σημάδια μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

1. Οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν
Αυτό είναι ίσως και το πιο φανερό σημάδι ότι δεν είσαι ελκυστική. Αν για παράδειγμα μπαίνεις στο γραφείο φορτωμένη με τσάντες και προσπαθείς να ανοίξεις την πόρτα και δεν ασχολείται κανείς μαζί σου, τότε μάλλον αυτό αποτελεί ένδειξη. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι οι άνθρωποι είναι πολύ υποκειμενικοί κι ότι δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.

2. Σου κάνουν σπάνια κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου
Συνήθως οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εμάς, μάς κάνουν κομπλιμέντα για να νιώσουμε καλύτερα. Αν παρόλα αυτά, συνηθίζουν να εστιάζουν σε στοιχεία του χαρακτήρα σου, στην εξυπνάδα ή στις αποδόσεις σου και όχι σε κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου ή στο σώμα σου, τότε μάλλον δεν σε βρίσκουν τόσο όμορφή. Υπάρχουν όμως αρκετά πιο σημαντικά πράγματα από την εξωτερική εμφάνιση με τον χαρακτήρα να είναι πρώτος στη λίστα.

3. Δυσκολεύεσαι να κάνεις σχέση
Καλώς ή κακώς η εμφάνιση είναι και η πρώτη εντύπωση που έχει κάποιος για εμάς και στη συνέχεια έρχεται ο χαρακτήρας. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να γνωρίσουν κάποιον όχι επειδή είναι άσχημοι, αλλά επειδή δεν προσέχουν όσο θα έπρεπε τον εαυτό τους. Ένα νέο κούρεμα, μια αλλαγή στα ρούχα, το σωστό μακιγιάζ και φυσικά η καλή φυσική κατάσταση είναι μόνο μερικά από αυτά που υπόσχονται να σε ανανεώσουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

4. Τα αγόρια φίλοι σου σε έχουν βάλει στη «φιλική ζώνη»
Έχει συμβεί σχεδόν σε όλες μας, να έχουμε έναν πολύ όμορφο φίλο τον οποίο να βρίσκουμε γοητευτικό αλλά να μην μπορούμε να  πούμε τίποτα αφού μας βλέπει σαν «αδερφή» του. Το πιθανότερο όλων είναι απλά να μην του αρέσουμε!

5. Τα παιδιά σε φοβούνται
Το λέει ο λαός: «από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια». Αν το λάβουμε υπόψη μας λοιπόν, η γνώμη των παιδιών μετράει και συνήθως λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες, αφού ξεστομίζουν αυτό που πραγματικά βλέπουν, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες. Αν λοιπόν κάθε φορά που σε βλέπει ένα παιδάκι, σε κοιτάζει παράξενα ή ξεσπά σε κλάματα, μάλλον κάτι δεν του αρέσει πάνω του. Μην το παίρνεις όμως προσωπικά, παιδιά είναι…

6. Σε πλησιάζουν μόνο άνθρωποι που δεν είναι ελκυστικοί
Αν η πλειοψηφία των ανθρώπων που σε πλησιάζουν δεν είναι και τόσο ελκυστικοί, τότε μπορεί να αποτελεί κι αυτό με τη σειρά του ένα σημάδι ότι δεν είσαι ούτε εσύ.  Σαν να υπάρχει ένας άγραφος νόμος που θέλει τους όχι και τόσο ελκυστικούς ανθρώπους να έλκονται από τους ομοίους τους. Και πάλι όμως, όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης!

Tags σχεση, ΑΓΟΡΙΑ, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0332 s // Total time: 0.0381 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X