O David Beckham στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων


O David Beckham στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του;

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας θα έχει ενεργό ρόλο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, την Παρασκευή, στο Λονδίνο.

Ο David Beckham δεν αποκαλύπτει στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή του, καθώς οι διοργανωτές κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Beckham σε σχετικές δηλώσεις είπε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συμμετέχω στην τελετή έναρξης, καθώς έχω παρακολουθήσει όλη αυτή την προσπάθεια από την αρχή, πριν από επτά χρόνια”.

Ο επικεφαλής του “Λονδίνο 2012”, Sebastian Coe, δήλωσε: “Ο David Beckham είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, από την αρχή και είναι πρόθυμος να συνεχίσει την ενθουσιώδη υποστήριξή του έως το τέλος.” και συμπλήρωσε “Κατάγεται από το Ανατολικό Λονδίνο και γνωρίζει πόσο σημαντικοί είναι οι Αγώνες – και γενικότερα – ο αθλητισμός για τους νέους.”.

Εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε λίγη υπομονή, μέχρι την Παρασκευή, για να μάθουμε ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του διάσημου ποδοσφαιριστή!

Tags διασημοι, david, beckham, ολυμπιακοί, αγώνες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5452 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4054 s // Total time: 2.9507 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X