International Bazaar 2013 Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου


International Bazaar 2013 Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου

Ημέρα χαράς και αγάπης

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου διοργανώνει και φέτος που συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Ιδρύματος, το ετήσιο International Bazaar 2013 -Ημέρα Χαράς και Αγάπης- την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, στο χώρο του Ιδρύματος στην Λευκωσία.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα τελέσει τόσο τα εγκαίνια όσο και τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Μεγάλων Ευεργετών του Ιδρύματος, Στέλιου και Έλλης Ιωάννου στην παρουσία της οικογένειας Ιωάννου.
Παιχνίδια για μικρά παιδία, αυτοκινητάκια, λούνα παρκ, International Bazaar από πρεσβείες, pony ridings, face painting, φουσκωτά, φαγητό, σπιτικά γλυκά, δημοφιλείς ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές, αποτελούν κάποιες μόνο από τις πολλές εκπλήξεις που περιμένουν μικρoύς και μεγάλους τη μέρα εκείνη. Κυκλοφορεί, επίσης, λαχνός με μεγάλο δώρο ένα ολοκαίνουργιο KIA Picanto, προσφορά των εταιρειών Α. Λούτσιος και Υιοί και Ιωάννου & Παρασκευαίδης, καθώς και πολλά άλλα πλούσια δώρα. Εισφορές μπορούν, επίσης, να γίνονται και  μέσω του Cyta Charity Direct  αποστέλλοντας γραπτά μηνύματα στον αριθμό 7000 με τις ενδείξεις  bazaar 1 ( €1), bazaar 2 (€2) και bazaar 3 (€3). Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags International Bazaar 2013, Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, εκδηλωση, bazaar


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7812 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3503 s // Total time: 2.1315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X