MFW: Τα show των Gucci, Alberta Ferretti, DSquared2


MFW: Τα show των Gucci, Alberta Ferretti, DSquared2

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο ξεκίνησε!  

Οι Εβδομάδες Μόδας συνεχίζονται με το Μιλάνο να παίρνει τη σκυτάλη. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ιταλική πόλη , όπου οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014. Τι είδαμε στα fashion shows των Gucci, Alberta Ferretti και DSquared2;


Gucci

Το all-time-classic μαύρο χρώμα «ντύθηκε» με ιριδίζουσες λεπτομέρειες, lurex και μοτίβα που ήταν ξεκάθαρα εμπνευσμένα από τα illustrations του Erte. Άλλωστε η creative director του οίκου, Frida Giannini, είχε δηλώσει μέσα από το Twitter πως η πηγή έμπνευσης για τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 είναι τα σχέδια του Erte. Στην πασαρέλα είδαμε εντωπωσιακά ντεκολτέ και διαφάνειες που τονίζουν τη θηλυκότητα, oversized μπλούζες από διάτρητο σουέντ με ζακάρ και δερμάτινα διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και βραδινά σύνολα από τουνίκες και παντελόνια, κεντημένα με ιριδίζουσες παγέτες, που μας έβαλαν απευθείας στο Art Nouveau κλίμα της κολεξιόν.


Alberta Ferretti

Σίγουρα τα floral είναι κάτι αναμενώμενο για μία ανοιξιάτικη συλλογή, στα χέρια όμως μιας ειδικού μπορούν να σου κλέψουν την καρδιά. Με τη νέα της συλλογή η σχεδιάστρια Alberta Ferretti απέδειξε ότι με μία μεγάλη ποικιλία από απλικαρισμένες φλοράλ λεπτομέρειες μπορείς να δημιουργήσεις αριστουργήματα. Crop tops, flirty φούστες, διαφάνειες και ρομαντικές τουαλέτες από δαντέλα στολίστηκαν με λεπτομέρειες λουλουδιών, αποθεώνοντας το signature στυλ της σχεδιάστριας.
 

DSquared2

Η ομορφιά, η λάμψη και η θηλυκότητα της δεκαετίας του 1950 κυριάρχησαν στην πασαρέλα των Dean και Dan Caten. Το σχεδιαστικό δίδυμο της DSquared2 δημιούργησε μία συλλογή που χαρακτηρίστηκε από ψηλόμεσα σορτς, παντελόνια, φούστες και μαγιό, 50s φορέματα και (πολύ) μεγάλα καπέλα. Δηλαδή, outfits που επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά το χαρακτηριστικό glamorous στυλ του brand.

Tags milan fashion week, Gucci, disquared


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8849 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3406 s // Total time: 3.2255 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X