Ajax Hotel: business & leisure


Ajax Hotel: business & leisure

Στην καρδιά της Λεμεσού, κοντά στα σημαντικότερα σημεία της πόλης,  μπορεί κανείς να συναντήσει το ξενοδοχείο Ajax.

Οι τεσσάρων αστέρων εγκαταστάσεις του, το γευστικό φαγητό του, η άριστη εξυπηρέτηση και το ζεστό καλωσόρισμα από το προσωπικό του ξενοδοχείου, σίγουρα θα σε κερδίσουν και  θα σου αφήσουν τις πιο καλές εντυπώσεις.

Τα δωμάτια του, λιτά διακοσμημένα και σχεδιασμένα με  γήινα χρώματα, σου προσφέρουν  ένα χαλαρωτικό και ζεστό περιβάλλον, ιδανικό για ένα ευχάριστο διάλλειμα από την καθημερινότητα σου. Μέσα από  176 δωμάτια και σουίτες,  με  θέα την πόλη ή  την πισίνα, μπορείς να διαλέξεις  αυτό που σε ευχαριστεί και σε χαρακτηρίζει, για να περάσεις  το βράδυ σου,  αλλά μην παραλήψεις να δοκιμάσεις την επόμενη μέρα, ένα ξεχωριστό πρωινό από το ποικίλο μπουφέ που προσφέρεται στο ξενοδοχείο.

Κάνοντας μία βόλτα  στους  διαδρόμους του ξενοδοχείου, με την πρώτη  ματιά,  διακρίνεις το Ulysses bar & terrace. Εκεί, μπορείς να  απολαύσεις, ένα ζεστό καφεδάκι κατά την διάρκεια της ημέρας, ένα γεύμα στο μέσο μίας δύσκολης μέρας από την δουλειά, ή ακόμα ένα δροσερό κοκτέιλ κατά το βραδάκι  και να αφεθείς στους απαλούς χρωματισμούς του μπεζ, του λευκού και του ξύλου, που πλαισιώνουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Αν πάλι θες να γευτείς την εξαίσια κουζίνα του και να πάρεις μία γεύση από το πλούσιο σε γεύσεις και ποικιλία μενού του,  μπορείς να καθίσεις στους άνετους χώρους του εστιατορίου «Εκάβη». Εξαίσιες γεύσεις,  μία  ποικιλία από εκλεκτά εδέσματα, προσεγμένα πάντα στα γούστα των πελατών του, σου αφήνουν μία «νόστιμη» ανάμνηση που θα σου μείνει αξέχαστη.
Το ξενοδοχείο όμως,  δεν φημίζεται μόνο  για αυτά. Αν σε ενδιαφέρει  να διοργανώσεις  κάποιες κοινωνικές ή ακόμα και επαγγελματικές εκδηλώσεις τότε το Ξενοδοχείο Αjax  είναι το ιδανικό μέρος για αυτό. Ο πλήρης, σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του,  η εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό του και  η αγάπη των ανθρώπων που το περιβάλλουν, εξασφαλίζουν την επιτυχία κάθε σου εκδήλωσης και φροντίζουν αυτή να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του χώρου της πισίνας, η κομψή διακόσμηση των αιθουσών δεξίωσης “Πρίαμος” και “Αγαμέμνων”, σε συνδυασμό με την φημισμένη μεσογειακή κουζίνα του ξενοδοχείου, σου προσφέρουν  την τέλεια ισορροπία άνεσης και πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει τους  καλεσμένους  σου  και θα εγγυηθεί μία αξέχαστη εμπειρία.

Ένα minimal ξενοδοχείο που ξεχωρίζει, γιατί έχει τον δικό του χαρακτήρα και την δική του πινελιά. Μία βόλτα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου , είναι αρκετή για να σε πείσει!


Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ: +357 25 590000 | Website: www.ajaxhotel.com | Email:info@ajaxhotel.com, reservations@ajaxhotel.com, foodandbeverage@ajaxhotel.com

Tags Ξενοδοχείο, ajax hotel, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8042 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3395 s // Total time: 2.1437 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X