Pop Up Nicosia 2013!


Pop Up Nicosia 2013!

Το pop up festival είναι μια προσπάθεια ανατροπής του φαινομένου ερήμωσης που παρουσιάζει η Λεωφόρος Μακαρίου.

Για ένα ολόκληρο μήνα, από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, το Project Nicosia, γεμίζει τα άδεια καταστήματα στην οδό Μακαρίου με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους, νέους Κύπριους δημιουργούς: καλλιτέχνες, σχεδιαστές, animators,  φωτογράφους, μουσικούς και παραγωγούς.

Στόχος των διοργανωτών είναι μέσα από τις διάφορες εκθέσεις, τα εργαστήρια, τις συναυλίες αλλά και όλες τις άλλες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν, ο μεγαλύτερος αλλά δυστυχώς ερημωμένος, εμπορικός δρόμος της πόλης να γεμίσει ξανά ζωή και να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να επισκεφθεί και να δει την δουλειά  νέων δημιουργών, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την ανάπτυξη μιας νέας οικονομίας βασισμένης στον πολιτισμό, όπου η δημιουργία και η επιχειρηματικότητα συναντώνται.

Επίσημος χορηγός επικοινωνίας, η City Free Press! Η CITY θα βρίσκεται στην λεωφόρο Μακαρίου με δικό της κατάστημα και θα λειτουργεί ως free press point. Πληροφορίες θα δίνονται στο κοινό που επισκέπτεται το χώρο. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, η τοποθεσία των καταστημάτων αλλά και γενικότερες πληροφορίες για το event.

Tags pop up, Nicosia, Λευκωσια, διασκεδαση, φεστιβάλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4779 s (233 Queries.) // Parse time: 0.6008 s // Total time: 3.0787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X