4 μυστικά για να λάμπετε!


4 μυστικά για να λάμπετε!

Ακολουθήστε τις πιο κάτω συμβουλές για ένα λαμπερό πρόσωπο!!!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε ένα υγιές και πάνω απ’ όλα λαμπερό πρόσωπο. Για να το πετύχουμε όμως αυτό χρειάζεται προσπάθεια αλλιώς τίποτα δε θα γίνει από μόνο του! Εμείς σας εξηγούμε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες με την επιδερμίδα τους με αποτέλεσμα να έχουν θαμπό δέρμα! Αν αποφύγετε αυτά τα λάθη και ακολουθήσετε τις συμβουλές που ακολουθούν τότε σιγά σιγά θα αποκτήσετε το πρόσωπο που ονειρεύεστε!

1.Χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα
Το να χρησιμοποιείτε πολλά προιόντα δε σημαίνει πως θα πετύχετε κάτι παραπάνω. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε εκείνα τα προιόντα που θα ταιριάξουν στο δέρμα σας και να συνεχίσετε με αυτά χωρίς να κάνετε συνεχείς αλλαγές! Τα πιο βασικά βήματα για ένα λαμπερό πρόσωπο είναι ένας καθαρισμός, μετά μια ενυδατική και πάνω από αυτήν το αντηλιακό.

2. Δεν πίνετε πολύ νερό
Oι περισσότεροι δεν πίνουν όσο νερό χρειάζονται! Και πόσο χρειαζόμαστε; Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο γενικώς για την υγεία μας και ειδικώς για την επιδερμίδα μας! Το ιδανικό είναι τα 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Το νερό δημιουργεί στο εσωτερικό των κυττάρων ένα φιλμ που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας. Και κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν πως με αυτό τον τρόπο τα κύτταρα μπορούν να διορθώσουν τις φθορές τους.

3.Δεν τρώτε σωστά
Η δύσκολη καθημερινότητα μας κάνει να μην τρεφόμαστε σωστά και υγιεινά. Πρέπει να βάλετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο μια πράσινη σαλάτα. Είναι πολύ σημαντικό καθώς οι πράσινες σαλάτες περιέχουν εκπληκτικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά ενώ αυξάνουν και τα επίπεδα νιτρικού οξέως στο αίμα. Το νικτρικό οξύ είναι αυτό που δίνει μια υπέροχη λάμψη υγείας. Επίσης ο σολομός σε συνδυασμό με τη σαλάτα θα σας χαρίσει μια μοναδική λάμψη!

4. Φοράτε πολύ μακιγιάζ
Σε οτιδήποτε ξεπερνάμε το μέτρο είναι λάθος! Το ίδιο και στο μακιγιάζ! Αν βαρυφορτώνετε το πρόσωπό σας με πολύ μακιγιάζ, το οποίο μερικές φορές είναι και αχρείαστο, τότε θα επιβαρύνετε άμεσα και την επιδερμίδα σας που θα δυσκολεύεται να αναπνέει! Ένα υγιές δέρμα θέλει αρκετό ύπνο, φροντίδα και σίγουρα όχι υπερβολικό μακιγιάζ!

Tags προσωπο, λάμψη, νερο, Μακιγιαζ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6178 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3994 s // Total time: 3.0172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X