Η Μις Κύπρος πετά με την Emirates για τα Διεθνή Καλλιστεία


Η Μις Κύπρος πετά με την Emirates για τα Διεθνή Καλλιστεία

Η Κρίστη Μαρί Αγαπίου, είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στο Διαγωνισμό για τη Μις Κόσμος 2013 που θα γίνει στην Ινδονησία, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η 21 ετών Κρίστη αναχώρησε από την Κύπρο επιλέγοντας την Emirates για το ταξίδι της και τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό για τη Μις Κόσμος, πετώντας προς τη Τζακάρτα και από εκεί στο Μπαλί για να διαγωνιστεί στα καλλιστεία αργότερα αυτό το μήνα.
Ο Διευθυντής Κύπρου της Emirates, κ. Τζαμπέρ Μοχάμεντ τη συνάντησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας για να της ευχηθεί κάθε επιτυχία καθώς έφευγε για την Τζακάρτα: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Μις Κύπρος πετά με την Emirates για το ταξίδι της για τα καλλιστεία," δήλωσε ο κ. Μοχάμεντ. “Η Κύπρος μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι η πρώτη και η πιο παλιά νικήτρια σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, η Κύπρος είναι η γενέτειρα της Αφροδίτης, της θεάς της ομορφιάς και του έρωτα, γνωστή επίσης σαν Κύπριδα, που ήταν η νικήτρια ανάμεσα στις πιο όμορφες θεές του Ολύμπου. Ευχόμαστε στη Μις Κύπρος 2013 τα καλύτερα για αυτή τη συναρπαστική εμπειρία, που μόνο μια φορά συμβαίνει στη ζωή”.
“Το να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε διεθνές επίπεδο είναι μεγάλη τιμή για μένα. Προσωπικά, μου δίνει μεγάλη χαρά επειδή θα αντιπροσωπεύσω το φιλόξενο κόσμο της χώρας μου Κύπρου”, δήλωσε η ύψους 1,75εκ κάτοχος του τίτλου Μις Κύπρος.
Στο ταξίδι της η Κρίστη είχε την ευκαιρία να απολαύσει, τις φημισμένες, εν πτήσει, υπηρεσίες της Emirates όπως φαγητό που ετοιμάζεται από έμπειρους σεφ καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες που περιλαμβάνουν, το πολυβραβευμένο εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με πάνω από 1.500 ψυχαγωγικά κανάλια  σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.

Tags Κρίση Μαρί Αγαπίου, Miss Κύπρος, Miss Κόσμος 2013, Emirates


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3295 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 2.6350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X