Συγκλονιστική καμπάνια; Σεξ χωρίς συγκατάθεση σημαίνει βιασμός [εικόνες]


Συγκλονιστική καμπάνια; Σεξ χωρίς συγκατάθεση σημαίνει βιασμός [εικόνες]

Το σεξ χωρίς την συγκατάθεση του άλλου, δεν λέγεται σεξ. Λέγεται βιασμός. Αυτό το μήνυμα επιχειρεί να περάσει σε όλο τον κόσμο η καμπάνια «Μην είσαι αυτός ο άνδρας»-«Don’t be that guy».

Η συμπεριφορική αυτή καμπάνια μάρκετινγκ στέλνει το μήνυμα κατά της βίας γενικότερα και κατά της σεξουαλικής βίας ειδικότερα και μέσα σε λόγο μόνο διάστημα οι εικόνες της έγιναν viral. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theviolencestopshere.ca, η εκστρατεία στοχεύει στις ηλικίες 18 έως 25 και με γραφικές εικόνες λίγο πριν την σεξουαλική κακοποίηση επιχειρείται η ευαισθητοποίηση των νέων.

Τα στοιχεία σοκάρουν: Το 48% των ανδρών έχει παραδεχθεί πως έχει προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή αδιαφορώντας εάν η παρτενέρ του ήθελε ή όχι, θεωρώντας μάλιστα πως κάτι τέτοιο δεν συνιστά βιασμό. Πολλοί από αυτούς αποκάλυψαν μάλιστα πως οι γυναίκες βρίσκοντας σε τέτοια κατάσταση μέθης όποτε δεν αντιλαμβάνονταν τι συμβαίνει.

Η καμπάνια ξεκίνησε στην Αλμπέρτα των ΗΠΑ, λόγω των αυξημένων ποσοστών βιασμών στην περιοχή. Η κοινοτική προσπάθεια κατά των σεξουαλικών επιθέσεων ονομάζεται SAVE (Sexual Assault Voices of Edmonton)-(Φωνές Θυμάτων Σεξουαλικών επιθέσεων του Έντομοντον).

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες.

Tags sex, καμπάνια, βιασμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0068 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2243 s // Total time: 3.2311 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X