11 βήματα για τον τέλειο γάμο!!!


11 βήματα για τον τέλειο γάμο!!!

Η οργάνωση ενός γάμου θέλει πολύ δουλειά αλλά και καθαρό μυαλό! Εμείς σας βοηθάμε σε αυτό παραθέτοντάς σας εκείνα τα 11 βήματα που θα σας βοηθήσουν να έχετε την τέλεια διοργάνωση γάμου!

Αν έχετε βρει τον γαμπρό τότε τα υπόλοιπα σας τα βρήκαμε εμείς! Σημειώστε αυτά τα 11 βήματα που θα σας λύσουν τα χέρια έτσι ώστε να έχετε ένα τέλειο γάμο που να μην του λείπει τίποτα! 11 βήματα που είναι πολύ σημαντικό να τα ακολουθήσετε κατά γράμμα για να μην έχετε κανένα απολύτως άγχος για την οργάνωση της πιο σημαντικής σας ημέρας!

1. Το βασικό είναι να ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας αρκετό καιρό πριν τη μεγάλη μέρα. Αγοράστε ένα ντοσιέ για να έχετε όλα τα χαρτιά σας για την εκκλησία, τη δεξίωση του γάμου και τους καλεσμένους μαζεμένα σε ένα μέρος. Μην το πετάτε δεξιά και αριστερά αλλά έχετε το φυλαγμένο κάπου φυλαγμένο να το βρίσκετε εύκολα!

2. Πριν αρχίσετε να κλείνετε οτιδήποτε για το γάμο σας καθορίστε πρώτα το budget που θα διαθέσετε για αυτό το γάμο. Είναι πιο σοφό να ξέρετε πόσα θα διαθέσετε για την μέρα σας και μετά να ξεκινήσετε να βλέπετε τι θα κλείσετε! Είναι κρίμα να απογοητεύεστε βλέποντας κάτι ακριβό και όμως να μην μπορείτε να το κλείσετε!

3. Συζητήστε με τον μέλλοντα σύζυγό σας για το πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι σας τόσο στη δεξίωση όσο και στο γαμήλιο δείπνο για να ξέρετε και πάλι πόσα θα ξοδέψετε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς πόσα θα ξοδεύετε.

4. Σίγουρα ένας γάμος έχει έξοδα γι’ αυτό καθορίστε από την αρχή ποιος θα αναλάβει αυτά τα έξοδα. Νύφη, γαμπρός, πεθερικά, γονείς! Είναι καλό να το ξεκαθαρίζετε από την αρχή αυτό για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως αλλά και εν μέσω παρεξηγήσεων!

5. Η εκκλησία είναι κάτι που πρέπει να κλείσετε από πολύ νωρίς αν θέλετε να βρείτε διαθέσιμη. Ιδιαίτερα αν θέλετε και συγκεκριμένη εκκλησία. Φροντίστε το από πολύ νωρίς για να βρείτε!

6. Πολύ έγκαιρα πρέπει επίσης να αποφασίσετε για το χώρο της δεξίωσης αλλά και για το γαμήλιο δείπνο, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των καλεσμένων.

7. Καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε έναν ειδικό διοργάνωσης γάμων που περιλαμβάνει από την οργάνωση, μέχρι τη διακόσμηση, τo catering, τη φωτογράφηση, το μακιγιάζ, τη μουσική. Μην πολυμπλέξετε και πολύ τους συγγενείς και φίλους γιατί δε θα βγάλετε και τόσο άκρη!

8. Προτού προχωρήσετε σε συμφωνία με κάποιο επαγγελματία, κάντε καλή έρευνα για τις τιμές της αγοράς και αναφέρετε στους προμηθευτές ότι έχετε 10% χαμηλότερο budget από όσο υπολογίζετε.

9. Μην αρνηθείτε βοήθεια σε συγγενείς που θέλουν να συμβάλουν στη χαρά σας. Απλά αναθέστε τους να ασχοληθούν με κάτι για το οποίο εσείς μπορεί να μην έχετε το χρόνο να το κάνετε, αλλά να θυμάστε ότι η τελική απόφαση θα είναι δική σας.

10. Όταν ψάχνετε για χώρο δεξίωσης ή catering, μη συγκρίνετε τιμές, αλλά αυτό που σας προσφέρουν στη συγκεκριμένη τιμή. Επίσης ελέγξτε ποιότητα και ποσότητα και γενικώς υπηρεσίες.

11. Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για τη μέρα του γάμου σας. Ποιος πρέπει να είναι που και τι ώρα και δώστε το σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Ο μακιγιέρ, ο κομμωτής, ο φωτογράφος, ο dj, η εταιρία catering, το αμάξι, οι κουμπάροι και οι γονείς. Τι ώρα πρέπει να είστε στην εκκλησία, πόση ώρα θα αφιερώσετε για φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες.

Tags Γαμος, Νυφη, συγγενεις, εκκλησία, δεξιωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7756 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3075 s // Total time: 2.0832 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X