3 τρόποι για πιο διασκεδαστικά ραντεβού!!!


3 τρόποι για πιο διασκεδαστικά ραντεβού!!!

Θέλετε ένα ραντεβού γεμάτο διασκέδαση και επιτυχία; Ε τότε πάρτε σημειώσεις για τα 3 μαγικά βήματα ενός διασκεδαστικού ραντεβού!!!

Ένα ραντεβού είτε θα πετύχει είτε θα αποτύχει! Η αλήθεια είναι πως θέλει τρόπο αλλά και κόπο ένα ραντεβού για να θεωρηθεί επιτυχημένο, κι όταν λέμε επιτυχημένο σημαίνει να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο και γενικώς να προχωρήσει η ιστορία μεταξύ σας! Εμείς σας βρήκαμε εκείνους τους 3 τρόπους με τους οποίους θα ανανεώσετε τα ραντεβού σας, θα τα κάνετε πιο διασκεδαστικά και φυσικά θα έχουν ευχάριστο αποτέλεσμα! Δώστε προσοχή και πάρτε σημειώσεις!

Μην έχετε προσδοκίες: Κάθε αποτυχημένο ραντεβού που έχετε βγει σας έχει απογοητεύσει και σας έχει «κουράσει», διότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Πρέπει να πηγαίνετε στο πρώτο σας ραντεβού αφήνοντας πίσω κάθε προσδοκία που έχετε! Όλα θα έρθουν σιγά σιγά. Αν δεν έρθουν σημαίνει δεν ταιριάζετε αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μια φορά τον είδατε, σιγά και τι έγινε! Απολαύστε το ραντεβουδάκι σας και πείτε ότι βγει!

Κάντε κάτι πρωτότυπο: Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα; Ε τότε μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο ραντεβού σας! Κάντε λοιπόν κάτι πρωτότυπο και αποφύγετε τα εστιατόρια, τα μπαρ ή το σινεμά όπου συνηθίζεται να πραγματοποιούνται τα πρώτα ραντεβού. Σκεφτείτε κάτι πιο πρωτότυπο!

Πάρτε πρωτοβουλίες: Αντί να κατηγορείτε τον άλλον για το αποτυχημένο σας ραντεβού, αναλάβετε εσείς τον διοργανωτή του ραντεβού και δώστε άλλον αέρα! Προγραμματίστε εσείς το ραντεβού έτσι όπως το φαντάζεστε και μη διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και κατά τη διάρκεια του ραντεβού! Για παράδειγμα αν δεν περνάτε καλά την ώρα που είστε στο εστιατόριο και τρώτε τότε πείτε μια έξυπνη ατάκα και απλά πάρτον να φύγετε για άλλα μέρη!
 

Tags ραντεβου, εξοδος, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7529 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3581 s // Total time: 3.1110 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X