Τα 10 μυστικά που κρύβουν οι άντρες!


Τα 10 μυστικά που κρύβουν οι άντρες!

Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά που έχουν οι άντρες! Ποια είναι; Μάθετέ τα και συμπεριφερθείτε ανάλογα!

1. Ποθούν κάποια άλλη γύρω στις 10 φορές την ημέρα, αλλά δεν θέλουν να μας παρατήσουν εξαιτίας αυτού.

2. Συνήθως ασχολούνται με κάποια αθλητική δραστηριότητα ή χόμπι (γκολφ, ψάρεμα, διάφορα «αντρικά» ή «μοναχικά» σπορ) και για να μείνουν λίγο μακριά μας. Πολύ απλά, για να έχουν λίγο καιρό μόνο με τον εαυτό τους και / ή με φίλους, χωρίς να σκέφτονται ως «εμείς», αλλά ως «εγώ». (Καλή ιδέα, ας το δοκιμάσουμε κι εμείς οι γυναίκες).

3. Δεν είναι τόσο παθιασμένοι με τη δέσμευση όσο εμείς. Λογικό, αφού εκείνοι ανατρέφονται ώστε να σκέφτονται ως κατακτητές, ενώ εμείς ως υποψήφιες σύζυγοι και μανούλες. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εξάλλου, όλο αυτό δίνει μια ακόμη πιο γλυκιά γεύση στην απόφασή τους να δεσμευτούν μαζί μας, σωστά;

4. Νιώθουν σημαντικοί όταν βγάζουν χρήματα. Και προτιμούν να βγάζουν περισσότερα από εμάς. Αν και θα χαρούν με μια προαγωγή ή μια αύξηση της συντρόφου / συζύγου, τα παραδοσιακά μοτίβα σε σχέση με το «ποιος είναι ο κουβαλητής» τους απασχολούν ακόμη.

5. Τους αρέσει να τους προσέχουμε σαν μαμάδες, αλλά φοβούνται ότι θα γίνουμε σαν τις μαμάδες μας. Ιδού μια ντελικάτη ισορροπία, που αξίζει τον κόπο να σκεφτούμε καλύτερα (περισσότερο για τον εαυτό μας, παρά για το σύντροφό μας).

6. Όταν μιλάμε για διάφορα «θέματα», τη «σχέση» μας και όλα αυτά, δεν καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Όσο κι αν προσπαθήσουν. Σοβαρά, όμως.

7. Όταν οδηγούμε εμείς το αυτοκίνητο, τρομοκρατούνται. Ίσως γιατί παραδίδουν τον έλεγχο σε κάποιον άλλον; Κανείς δεν ξέρει.

8. Αν τους δώσεις λίγη ελευθερία και κατανόηση, θα σου δώσουν τα πάντα. Άφησέ τον να πάει διακοπές μόνος του και θα γυρίσει ακόμη πιο ερωτευμένος μαζί σου. Κλισέ; Ίσως. Αλήθεια; Εννιάμιση στις δέκα φορές.

9. Λατρεύουν την αγκαλιά. Σύμφωνα με έρευνα του γνωστού ινστιτούτου Κίνσεϊ, θέλουν αυτού του είδους τη σωματική επαφή μέσα στη σχέση (έστω και αν δεν τη ζητήσουν ποτέ).

10. Ο σύντροφός σου ίσως να έχει κατάθλιψη - και επειδή οι άντρες δεν μιλούν για τα συναισθήματά τους (το λένε οι έρευνες, το ξέρουμε κι εμείς) μπορεί να μην το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Σημάδια για να το καταλάβεις: δείχνει ασυνήθιστα κουρασμένος, έχει χάσει την όρεξή του για σεξ ή έχει κάποιο πρόβλημα υγείας που έχει μόλις εμφανιστεί (συνήθως πόνος στην πλάτη, δυσκοιλιότητα ή πονοκέφαλος).

Tags ανδρες, γυναίκες, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΑΓΚΑΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2808 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2547 s // Total time: 3.5355 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X