Σάκης Ρουβάς: Οι γονείς της Κάτιας, το ατύχημα με τους παπαράτσι...


 Σάκης Ρουβάς: Οι γονείς της Κάτιας, το ατύχημα με τους παπαράτσι...

και η απαγόρευση των φωτογραφιών

Λίγους μήνες πριν, είδαμε για πρώτη φορά την 6 μηνών κορούλα του Σάκη Ρουβά σε παπαράτσι φωτογραφίες, όμως λίγες εβδομάδες μετά ο τραγουδιστής και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να απαγορεύσουν από εδώ και στο εξής τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών τους.

Ο Σάκης και η Κάτια ζήτησαν όχι απλά να μη φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών, αλλά να μη δημοσιεύονται καθόλου φωτογραφίες τους. «Θεωρώ πως ήταν ανόητο να κρύβεις τα πρόσωπα των παιδιών, από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς είναι εκτεθειμένα στο σχολείο, στους φίλους, στη γειτονιά από την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους. Απλά από κάποια στιγμή και μετά αυτή η κατάσταση έγινε ανυπόφορη και ψυχοφθόρα για τα παιδιά και τους δικούς μας ανθρώπους» εξηγεί ο Σάκης στο περιοδικό "People".

Όπως λέει μάλιστα στενός συνεργάτης του τραγουδιστή: «Ακόμα κι όταν τα παιδιά ήταν με τον παππού και τη γιαγιά τους, οι φωτογράφοι τούς ακολουθούσαν κατά πόδας, καθημερινά και πιεστικά, και οι άνθρωποι πραγματικά δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι».  Είχε ακουστεί πως οι γονείς της Κάτιας Ζυγούλη είχαν κινδυνεύσει να πάθουν ατύχημα μια μέρα που συνόδευαν τα εγγόνια τους και τους ακολουθούσαν paparazzi: «Πράγματι υπήρξε ένα επεισόδιο που στάθηκε η αφορμή να πάρει το ζευγάρι την απόφαση να μην επιτρέψουν ξανά να δημοσιευτούν φωτογραφίες των παιδιών και των γονιών τους. Αυτό που συνέβαλε σε αυτή την απόφαση ήταν τόσο η έκθεση όσο και η καθημερινή πίεση αυτής της διαδικασίας. Αυτό που θέλουν πάνω απ’ όλα είναι να εξασφαλίσουν για τα παιδιά τους μια οικογενειακή ηρεμία, καθώς στην καθημερινότητά τους είναι μια παραδοσιακή και πολύ αγαπημένη οικογένεια».

Tags σακης ρουβας, paparazzi, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5058 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3944 s // Total time: 2.9002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X