4 απλοί τρόποι για υγιές δέρμα!!!


4 απλοί τρόποι για υγιές δέρμα!!!

Μάθετε με ποια 4 απλά βήματα μπορούμε να έχουμε υγιές και λαμπερό δέρμα!!! Κρατήστε σημειώσεις!!!

Ένα φρέσκο και υγιές δέρμα είναι πολύ σημαντικό ακόμα και για την ψυχολογική μας κατάσταση! Οφείλουμε να φροντίζουμε και να σεβόμαστε το πρόσωπό μας και γενικά το δέρμα μας σαν είναι ο προσωπικό μας ναός. Είναι γεγονός πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή ως προς το τι κρέμες και προϊόντα θα βάλουμε στο δέρμα μας αλλά εξίσου σημαντικά είναι και κάποια άλλα μικρά πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε στη καθημερινότητά μας τα οποία θα μας βοηθήσουν να έχουμε ένα απόλυτα υγιές δέρμα!

1. Δεν ξεχνάμε να το πλένουμε
Επιλέγουμε ένα καθαριστικό ή σαπούνι, το οποίο ταιριάζει στον τύπο του δέρματός μας και δεν το χρησιμοποιούμε για όλο το σώμα. Άλλο το σαπούνι για το σώμα μας και άλλο για το πρόσωπό μας.

2. Πίνουμε όσο νερό μπορούμε
Πίνουμε περίπου 2 λίτρα νερό την ημέρα, για να κρατήσουμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη. Το νερό ξεπλένει τις τοξίνες και επιτρέπει στα κύτταρα μας να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά και μην ξεχνάμε πως καταπολεμάει και την κυτταρίτιδα.

3.Παίρνουμε τα απαραίτητα λιπαρά οξέα
Για μια υγιή επιδερμίδα χρειάζεται απαραίτητα να προσέχουμε και την διατροφή μας. Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Ενδεικτικές τροφές είναι τα ψάρια, ο σολομός, οι σαρδέλες, τα φασόλια, τα καρύδια, το σπανάκι, τα πουλερικά και τα δημητριακά.

4.Προστατευόμαστε από τον ήλιο
Απαραίτητο πρέπει να μας γίνει το αντηλιακό προσώπου αλλά και σώματος. Ο ήλιος πέρα από τις κοκκινίλες που μπορεί να μας προκαλέσει, δημιουργεί ρυτίδες, κάνει το δέρμα λιγότερο ελαστικό, και όπως όλοι ξέρουμε αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο του δέρματος.

Tags δερμα, φροντίδα, νερο, αντηλιακο, ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6901 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2222 s // Total time: 2.9123 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X