Diana: Ο έρωτας με τον καρδιοχειρουργό και η ζωή στο Πακιστάν


Diana: Ο έρωτας με τον καρδιοχειρουργό και η ζωή στο Πακιστάν

Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της βγαίνουν στο φως

Επί δύο χρόνια η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan. Μάλιστα, ήταν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί του που σκόπευε να εγκαταλείψει τη Βρετανία και να ζήσει μαζί του στο Πακιστάν. Αυτό αποκαλύπτει η Jemima Khan, πολύ καλή φίλη της πριγκίπισσας, σε άρθρο του Vanity Fair, με τίτλο «Η γιαγιά που ο πρίγκιπας George δεν θα γνωρίσει ποτέ». Η αείμνηστη Diana είχε σχέση με τον χειρουργό από το 1995-'97 και απευθύνθηκε στην Jemima ζητώντας συμβουλές στη διάρκεια των φιλανθρωπικών της ταξιδιών στη Λαχόρη, απ' όπου κατάγεται ο Khan, με μακρινό ξάδερφο του οποίου είναι παντρεμένη η Jemina. «Ήθελε να ξέρει πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστεί στη ζωή στο Πακιστάν», σχολιάζει η φίλη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας στη συνεργάτιδα του περιοδικού, Sarah Ellison.

«Και τις δύο φορές που επισκέφθηκε τη Λαχόρη, συναντήθηκε με την οικογένεια του Hasnat μυστικά ώστε να συζητήσει την πιθανότητα του γάμου» αποκαλύπτει η γυναίκα. Πράγματι, η Diana ήθελε απεγνωσμένα να εντυπωσιάσει την οικογένεια του αγαπημένου της, ιδιαίτερα τη μητέρα του. Όμως, παρά τις απελπισμένες προσπάθειές της, φαίνεται πως κι αυτός ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της οδηγούσε την πριγκίπισσα στη σκιά μίας οικογένειας με εξαιρετικά μεγάλη επιρροή.

Αν και η Diana είχε αριστοκρατική καταγωγή και ήταν σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου αλλά και μητέρα ενός μέλλοντα βασιλιά, η Naheed Khan ήταν απίθανο να εγκρίνει τον γάμο του γιου της με μία Βρετανίδα. «Ο γάμος με Αγγλίδα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης κάθε συντηρητικής Πακιστανής μητέρας» αναφέρει η Jemima. «Στέλνεις τον γιο σου για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία κι επιστρέφει με Βρετανίδα νύφη. Είναι κάτι που το τρέμουν», προσθέτει η φίλη της αείμνηστης πριγκίπισσας.

Αν και οι δυο τους είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών (φίλοι της Diana αποκαλύπτουν πως εκείνη επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει μία κόρη μαζί του), η σχέση τους τελείωσε την εποχή που η πριγκίπισσα συνάντησε τον Dodi Al Fayed.

Η άλλη καλή φίλη της Diana, Rosa Monckton, λέει στο περιοδικό πως ο Hasnat ήταν εκείνος που της ζήτησε να χωρίσουν, αλλά άλλοι φίλοι της επιμένουν πως η Diana τελείωσε τη σχέση γιατί ο χειρουργός αρνήθηκε να την παντρευτεί. Στην ουσία, η Rosa επιμένει ότι η σχέση της πριγκίπισσας με τον Dodi ήταν μόνο για να κάνει τον Hasnat να ζηλέψει.

Φέρεται ωστόσο πως το θέμα του γάμου ήταν κάτι που δίχαζε το ζευγάρι. Σύμφωνα με την Jemima, ο Hasnat «μισούσε τη σκέψη να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για το υπόλοιπο της ζωής του». Πραγματικά, σε συνέντευξή του ως μέρος της έρευνας για τον θάνατο της Diana, αποκάλεσε τον γάμο «ανόητη ιδέα» προσθέτοντας ότι «της είπα πως ο μόνος τρόπος που εμείς μπορούμε να έχουμε μία σχετικά φυσιολογική ζωή μαζί είναι να ζήσουμε στο Πακιστάν, όπου τα μέσα ενημέρωσης δεν θα μας ενοχλούν εκεί».

Παρά το γεγονός αυτό, το Vanity Fair αποκαλύπτει ότι ο Hasnat αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους παραγωγούς της ταινίας «Diana» σχετικά με τη ζωή της όπου πρωταγωνιστεί η Naomi Watts, αποδεικνύοντας ότι ήταν αυτός που η ίδια η Diana τον είχε περιγράψει σε φίλη της ως «ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή μου που δεν θα με ξεπουλήσει ποτέ».

Tags diana, Hasnat Khan, πακισταν, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3756 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4346 s // Total time: 2.8102 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X