Φυσικό Ανθρακούχο Νερό BLU


Φυσικό Ανθρακούχο Νερό BLU

Αγνό, κρυστάλλινο, δροσερό

Μπορεί να βρει κανείς δεκάδες επίθετα για το πολυτιμότερο αγαθό του πλανήτη. Το νερό... Απαραίτητο στοιχείο για κάθε οργανισμό, και μια αστείρευτη πηγή δροσιάς και ζωντάνιας κάθε στιγμή. Γι’ αυτό και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από ένα άριστης ποιότητας νερό... με τίποτα λιγότερο από το φυσικό ανθρακούχο νερό BLU...
Φυσικώς ανθρακούχο νερό
Οι πηγές ανθρακούχων φυσικών μεταλλικών νερών είναι πολύ σπάνιες ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο τρεις τέτοιες πηγές, μια εκ των οποίων είναι και η πηγή όπου εμφιαλώνεται το Ανθρακούχο Νερό BLU.
Φυσικώς ανθρακούχο, είναι το νερό που εμπεριέχει διοξείδιο του άνθρακα από την πηγή, δημιουργώντας δροσιστικές φυσαλίδες που ξεδιψούν, γαργαλώντας ευχάριστα τον ουρανίσκο! Όταν συνδυάζεται δε και με σωστές διατροφικές συνήθειες, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και ανακουφίζει κυρίως από συμπτώματα δυσπεψίας.
Τι κάνει το ανθρακούχο νερό BLU μοναδικό;
Το φυσικό ανθρακούχο νερό BLU είναι σπάνιο και αυθεντικό από τη φύση του. Η υψηλή περιεκτικότητα της πηγής που εμφιαλώνεται, σε μαγνήσιο και ασβέστιο, το καθιστούν ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το μαγνήσιο, βοηθά στη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας μυών και νεύρων, κρατά το ρυθμό της καρδιάς σταθερό, υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην πέψη. Το ασβέστιο ενισχύει τα οστά και τα βοηθά να παραμείνουν υγιή ενώ διαδραματίζει επίσης σπουδαίο ρόλο στη λειτουργία των νεύρων και των μυών. Εμφιαλώνεται μακριά από εστίες ρύπανσης και παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να διατηρείται αναλλοίωτη η ποιότητά του.
Ξεδιψάστε!
Το ανθρακούχο νερό BLU είναι αστείρευτη πηγή δροσιάς και ζωντάνιας κάθε ώρα και κάθε στιγμή! Είναι ελαφρύ και καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του ή με την προσθήκη μιας φέτας λεμονιού. Για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας ή να προσφέρετε στον εαυτό σας μια στιγμή πολυτέλειας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το ανθρακούχο νερό BLU για να φτιάξετε αλκοολούχα κοκτέιλ!
Το φυσικό ανθρακούχο νερό BLU είναι διαθέσιμο στην αγορά και διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Μπορείτε να το απολαύσετε στις συσκευασίες των 25cl, 75cl και στην οικονομική πολυσυσκευασία 6x25cl.

Tags BLU, ανθρακούχο νερό, φωτος φωτιαδης ΛΤΔ, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1668 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3531 s // Total time: 2.5199 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X