Τα 5 λάθη που γίνονται στο πρώτο ραντεβού!


Τα 5 λάθη που γίνονται στο πρώτο ραντεβού!

Το πρώτο ραντεβού καθορίζει και μία σχέση! Γι\' αυτό αποφύγετε τα λάθη!

Το πρώτο ραντεβού είναι αναμφισβήτητα πολύ σημαντικό και αυτή η πρώτη εντύπωση είναι και αυτή που θα καθορίσει τη συνέχεια. Για το αν θα υπάρξει σχέση ή όχι. Συνήθως άντρες και γυναίκες βάζουν τα δυνατά τους στο πρώτο ραντεβού, δείχνουν ότι καλύτερο έχουν προκειμένου να κάνουν εντύπωση και να πετύχουν και δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Μέσα σε όλη αυτή την αγωνία όμως και το άγχος του πρώτου ραντεβού κάνουμε άθελά μας κάποια λαθάκια. Εμείς τα μαζέψαμε και σας τα παρουσιάζουμε μόνο και μόνο για να τα αποφύγετε!

Η γλώσσα του σώματος
Είναι γεγονός πως η γλώσσα του σώματος υπάρχει και μπορεί να δώσει πολλά μηνύματα. Το θέμα όμως είναι να μην δώσει λανθασμένα μηνύματα γιατί μετά θα δώσουμε και λάθος εντυπώσεις κάτι που δεν θέλουμε. Πρέπει να μάθετε και να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος αλλά και να την μιλάτε γι’ αυτό προσέξτε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να μην θεωρήσει το άτομο με το οποίο βγήκατε ραντεβού ή πως ενδιαφέρεστε πάρα πολύ ή πως δεν ενδιαφέρεστε καθόλου! Κρατήστε μια ισορροπία σε αυτό που θα βγάλετε προς τα έξω!

Οι λάθος συζητήσεις
Προς Θεού μην αρχίσετε τις λάθος συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού γιατί έχετε χάσει το παιχνίδι! Τα θέματα λοιπόν που απαγορεύονται αυστηρώς στο πρώτο ραντεβού είναι οι προηγούμενες σχέσεις και των δυο σας, οι διηγήσεις για τις περιπέτειες του σκύλου σας ή οτιδήποτε αντίστοιχα βαρετό και φυσικά θέματα που περιλαμβάνουν τις λέξεις που μας προκαλούν άγχος όπως κρίση, οικονομία, ανεργία, μνημόνιο. Δώστε αέρα δροσιάς και ξεγνοιασιάς στο πρώτο σας ραντεβού.

Η υπερβολική προσπάθεια να εντυπωσιάσετε
Είναι σημαντικό να θυμάστε πως στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είστε απλά ο εαυτός σας. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Σε περίπτωση που κάνετε υπερπροσπάθειες να εντυπωσιάσετε αυτό θα φανεί και σίγουρα δε θα αρέσει στο άτομο που κάθετε απέναντί σας. Να σας ερωτευτεί από την πρώτη φορά που θα βγείτε λιγάκι δύσκολο εφόσον πρέπει να γνωρίσει και λιγάκι τον άλλον για να πεις πως τον ερωτεύτηκες. Επομένως χαλαρώστε και ότι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς να προσπαθήσετε και πολύ.

Ο ενθουσιασμός
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε που θα ενθουσιαστείτε πολύ με το άτομο που βγήκατε ραντεβού και θα το δείξετε είτε θα δείξετε πως δεν σας ενθουσίασε καθόλου ο τύπος. Πολλά ραντεβού λοιπόν καταλήγουν με την φράση πως ‘’καλά περάσαμε αλλά μάλλον δεν πολύ ενθουσιάστηκε’’. Με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί η ιστορία. Πρέπει να δείξετε αυτό που νιώθετε αλλά με μεγάλη προσοχή και με μέτρο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προσβάλετε τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας.

Τα σχέδια για το κοινό σας μέλλον
Προς Θεού είναι το πρώτο σας ραντεβού και όχι μία σχέση που μετράει χρόνια. Επομένως φερθείτε ανάλογα. Δείξτε χαλαροί και άνετοι και η πρόταση για δεύτερο ραντεβού, αν όλα βαίνουν καλώς θα έρθει από μόνη της. Μην βιάζεστε και μην αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον αφού ακόμη δεν γνωρίζετε αν θα υπάρξει κάτι κοινό. Σιγά σιγά και χωρίς βιασύνες όλα θα γίνουν.

Tags αντρες, γυναίκες, πρώτο ραντεβού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9068 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3328 s // Total time: 2.2395 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X