Retreat Spa Aphrodite Hills: Ζήσε την απόλυτη περιποίηση και ευεξία!


Retreat Spa Aphrodite Hills: Ζήσε την απόλυτη περιποίηση και ευεξία!

Μια επίσκεψη στο Retreat Spa του Aphrodite Hills προδιαγράφεται ως η κορυφαία εμπειρία στην περιποίηση σώματος και νου! Αέρινο, στη πλαγιά του μαγικού λόφου της Αφροδίτης, αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που οι ευζωϊστές επισκέπτονται το νησί της Κύπρου.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Από τη στιγμή της εισόδου στο γαλήνιο, μοναστηριακού στυλ εσωτερικό του Retreat spa, εντύπωση δημιουργεί το ήρεμο περιβάλλον, οι άψογες εγκαταστάσεις και μια ομάδα ειδικών θεραπευτών που κύριος σκοπός τους είναι η χαλάρωση και ευεξία των επισκεπτών.

ΠΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ SPA
Οι ελληνορωμαϊκές τελετουργίες λουτρών καθαρισμού και χαλάρωσης ενέπνευσαν τη δημιουργία και το σχεδιασμό του Retreat Spa. Οι αψιδωτοί διάδρομοι οδηγούν σε  υπερυψωμένες πισίνες χαλάρωσης με θέα τη Μεσόγειο. Ένα βήμα παρακάτω, στους εξωτερικούς χώρους, βρίσκονται οι θερμές πηγές και οι αρωματικοί κήποι με τους μικρούς "ναούς" του μασάζ – τα αέρινα σκίαστρα που έχουν κατασκευαστεί για να απολαμβάνουν οι πελάτες το μασάζ τους και οι πίδακες νερού.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
Στο Retreat Spa χρησιμοποιούνται προϊόντα της ESPA και το κέντρο λειτουργεί ως πρότυπο ευρωπαϊκό spa, διαθέτοντας 27 καμπίνες περιποίησης. Η γκάμα των χώρων περιποίησης είναι μεγάλη, προσφέροντας από δωμάτια για ζεύγη και ιδιωτικές βεράντες μέχρι εξειδικευμένα δωμάτια υδροθεραπείας και εξωτερικά κιόσκια μασάζ. Οι περιποιήσεις εκτείνονται από αναζωογονητική περιποίηση επιδερμίδας προσώπου και σώματος, μέχρι μασάζ και αρωματοθεραπεία. 

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ SPA
Οι θερμές πηγές, είναι πιστή στην κλασσική και ιστορική κληρονομιά των ελληνορωμαϊκών τελετουργικών καθαρισμού και χαλάρωσης. Περιλάμβανε μια σειρά από χώρους (δωμάτια) με διαφορετική, κλιμακωτά αυξανόμενη θερμοκρασία και δρόσισμα σε ψυχρότερα ντους. Μέσω της θεραπείας αυτής, κατορθώνεται η αποβολή τοξινών από τον οργανισμό.

RETREAT SPA
Βραβεύθηκε σαν το "European Spa of the Year 2008" στα φημισμένα Professional Beauty Awards ενώ ψηφίστηκε σαν ένα από τα τρία κορυφαία destination spas στην Ευρώπη από το Professional Beauty Awards 2007.

Tags Retreat Spa, aphrodite hills, Spa, ESPA, Σπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2378 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2137 s // Total time: 2.4514 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X