Χριστιάνα Θεοδώρου: Το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της που άργησε 5 μήνες [εικόνες]


Χριστιάνα Θεοδώρου: Το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της που άργησε 5 μήνες [εικόνες]

Οι ιδιαιτερότητες που είχε το συγκεκριμένο πάρτι. 

Τα 3α γενέθλια της κόρης της, Χρύσας, είδαμε να γιορτάζει η Χριστιάνα Θεοδώρου μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Το συγκεκριμένο πάρτι ωστόσο είχε κάποιες ιδιαιτερότητες η μια αφορούσε στο γεγονός πως αν και η μικρή γεννήθηκε τον Δεκέμβριο, ήθελε η ίδια η εορτάζουσα να κάνει το πάρτι της μαζί με τους φίλους της, όταν θα έφτιαχνε ο καιρός. 

Η άλλη ιδιαιτερότητα αφορά στο γεγονός πως η ημέρα που έγινε το πάρτι ήταν η ημέρα που έμαθαν πως ήταν έγκυος την Χρύσα τους, πριν από τρια χρόνια ακριβώς.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Θεοδώρου: Πήγε τον σύντροφό της να της διαλέξει αυτός νυφικό [βίντεο]

Το θέμα του πάρτι ήταν η Βarbie, με τα κορίτσια της οικογένειας όπως θα δείτε και στις εικόνες πιο κάτω, να ντύνονται στα ροζ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε τα εξής, η ευτυχισμένη μαμά της κυπριακής showbiz: "Τι καλύτερο από το να γιορτασω τα γενέθλια μου κάνοντας τα γενέθλια της "συνέχειας" μου???? Ναι, η Χρύσα Δεκέμβριο γεννήθηκε αλλά ήθελε πάρτι με τους φίλους της και περιμέναμε να φτιάξει ο καιρός για να κάνουμε το πιο τέλειο πάρτι όπως της αξίζει!Και διαλέξαμε την πιο ιδανική μέρα...την μέρα που μάθαμε πως ήμουν έγκυος την Χρύσα!Όπως καταλαβαίνετε και φέτος γιορτάζω τις "συνέχειες" μου!!! Τα θαύματα μου! Τον λόγο που παλεύω, που αναπνέω, που ζω...τις πριγκίπισσες μου!Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές, για όλη την αγάπη, για όλη την στήριξη, για όλη την δύναμη που μου δίνετε...!!! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη!Με όλη μου την αγάπη, πάντοτε με ειλικρίνεια και αλήθεια". 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Χριστιάνα Θεοδώρου, γενεθλια, κόρη, barbie


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0070 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0425 s // Total time: 0.0495 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X