Τα M&S είναι η στιλιστική επιλογή μας και αυτή την άνοιξη


Τα M&S είναι η στιλιστική επιλογή μας και αυτή την άνοιξη

Τα all day looks που μπορείτε να δημιουργήσετε με την νέα spring συλλογή των καταστημάτων

Για ακόμη μία σεζόν στα καταστήματα M&S οι δημιουργίες της τελευταίας συλλογής τους, Άνοιξη 2024, προσφέρουν έναν αρμονικό συνδυασμό στυλ, άνεσης, ευελιξίας αλλά και διαχρονικότητας. Με τα χρώματα να συμβαδίζουν απόλυτα με την διάθεση της εποχής αλλά και με τις τάσεις που επικρατούν, τα κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας που μπορείς να βρεις στα καταστήματα της γνωστής βρετανικής αλυσίδας, που καλύπτουν κάθε προσωπικό γούστο, βάφονται τη φετινή άνοιξη, σε απαλά παστέλ, φωτεινές αποχρώσεις αλλά και φρέσκους χρωματικούς συνδυασμούς που θα αναδείξουν το all day ντύσιμό σας και το καθημερινό σας στιλ.

Θηλυκές φλοράλ προτάσεις, μονόχρωμα σχέδια, αφηρημένα γεωμετρικά μοτίβα και αέρινα prints καταφέρνουν να προσθέσουν μία νότα κομψότητας στην γκαρνταρόμπα σας. Παντελόνια σε φαρδιά και στενή γραμμή, cargo και πλισέ επιλογές ντύνουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις κάθε γυναίκας με εφαρμογές που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και στιλ. Items με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε διαχρονικά looks για κάθε ανοιξιάτικη περίσταση.

Για καθημερινό στυλ τα M&S προτείνουν να “αγκαλιάσετε” την πρότασή τους για σύνολα στα οποία θα πρωταγωνιστούν τα άνετα φούτερ με γραφικά να τα διακοσμούν, τα rib – knit φορέματα, τα λινά set αλλά και τα loose jeans που θα σας κρατήσουν και stylish αλλά και άνετες.

Για οnline αγορές επισκεφθείτε το www.modeand.com για παράδοση στη Λευκωσία, και το www.symeonidesfashion.com για παράδοση στη Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι.
Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30.

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends, m&s, M&S Spring 2024, ανοιξη 2024


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4600 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2189 s // Total time: 2.6788 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X