Αγωγή ύψους 1,7 εκατομμυρίων από την οικογένεια Παντελίδη – Σχετίζεται με τον θανάσιμο τραυματισμό


Αγωγή ύψους 1,7 εκατομμυρίων από την οικογένεια Παντελίδη – Σχετίζεται με τον θανάσιμο τραυματισμό

Σε ποιον στρέφεται νομικά η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή;  

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στρέφεται νομικά κατά της Περιφέρειας Αττικής για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2016.

Διαβάστε ακόμα: “Έφυγε” ο θρύλος της μόδας Roberto Cavalli

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει αγωγή ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Περιφέρειας Αττικής. Μιλώντας στο Open, o δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας διευκρίνισε πως η αγωγή στην Περιφέρεια κατατέθηκε καθώς μία από τις μπάρες στο σημείο του δυστυχήματος προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή.

"Ο θανάσιμος τραυματισμός του Παντελίδη προήλθε από μία μπάρα, η οποία εισχώρησε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Η Περιφέρεια έχει την ευθύνη και για την κατασκευή και για την επίβλεψη και για τη συντήρηση. Η συγκεκριμένη μπάρα ήταν φθαρμένη, ήταν με βάση τις πραγματογνωμοσύνες που έχουμε κάνει, σε λάθος ύψος, εξείχε ένα σίδερο με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο συγκεκριμένο σημείο, αντί να το κρατήσει η μπάρα, πέρασε στο αυτοκίνητο το σίδερο, σκοτώνοντας τον τραγουδιστή", πρόσθεσε ο δικηγόρος.

"Το ένα σίδερο δεν ήταν στη θέση του, δεν ήταν ομοιόμορφα φτιαγμένη η κατασκευή", υπογράμμισε ο Απόστολος Λύτρας. Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr 
 

Tags περιφερεια αττικης, αγωγη, αγωγη μαμουθ, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0059 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0394 s // Total time: 0.0453 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X