Συγκίνησε όλους η 16χρονη Tabitha Bourakis τραγουδώντας το "Χρυσοπράσινο φύλλο" στην Αυστραλία [βίντεο]


Συγκίνησε όλους η 16χρονη Tabitha Bourakis τραγουδώντας το "Χρυσοπράσινο φύλλο" στην Αυστραλία [βίντεο]

Τραγούδησε για πρώτη φορά ελληνικά και αποθεώθηκε.

Συγκίνησε 16χρονη στην Αυστραλία, η οποία τραγούδησε το «Χρυσοπράσινο Φύλλο» σε εκδήλωση έναρξης ενός αναμνηστικού παιδικού βιβλίου, για να τιμήσει την Κύπρο. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Νέου Κόσμου, πρόκειται για τη 16χρονη Tabitha Bourakis, η οποία αν και διαμένει στην Αυστραλία, έχει και ελληνικές ρίζες και θέλησε με τον τρόπο της να τιμήσει το νησί μας.

Η 16χρονη τραγουδάει από μωρό παιδί και το περασμένο Σαββατοκύριακο, της δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να τραγουδήσει ελληνική σε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση. Την Κυριακή, η ομάδα πίσω από τη σειρά παιδικών ιστοριών Little Anna κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο με αφορμή την 50ή επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Μαζί με την Κυπριακή Κοινότητα Μελβούρνης & Βικτώριας και τη ΣΕΚΑ Βικτώρια, η εκδήλωση λειτούργησε όχι μόνο ως ένα λανσάρισμα για το παιδικό βιβλίο, αλλά μια εκπαιδευτική εκδήλωση με μουσική και άλλα.

"Το τραγούδι που μου ζήτησαν να τραγουδήσω, το Χρυσόπράσινο Φύλλο, είναι σαν εθνικός ύμνος για την κυπριακή κοινότητα. Ένιωσα ευλογημένη που είχα αυτή την ευκαιρία", ανέφερε μεταξύ άλλων η 16χρονη. Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: www.omegalive.com.cy

Tags gossip, celebrities, Tabitha Bourakis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9950 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3387 s // Total time: 2.3337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X