Range Rover House Εξερευνώντας την εμπειρία της σύγχρονης πολυτέλειας


Range Rover House Εξερευνώντας την εμπειρία της σύγχρονης πολυτέλειας

Έχοντας την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες εμπειρίες και να ανακαλύψουν διαφορετικές αναζητήσεις, οι φιλοξενούμενοι του Range Rover House έζησαν ένα αποκλειστικό ταξίδι στη σύγχρονη πολυτέλεια.

Σχεδιασμένο για να εμπνέει και να προκαλεί, αντικατοπτρίζοντας τη φινέτσα για την οποία φημίζεται η Range Rover, το Range Rover House, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να προσφέρει μία σειρά από πολυτελείς εμπειρίες στους φιλοξενούμενους του.

Πιο επιθυμητό από ποτέ, το νέο Range Rover Sport, ορίζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με αποκλειστικές λεπτομέρειες, απαράμιλλες επιδόσεις στο δρόμο, πασίγνωστες ικανότητες σε κάθε έδαφος και με μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο αυτό και κατέχοντας ηγετική θέση στον κόσμο της αυτοκίνησης στο νησί, ο Όμιλος Πηλακούτα, δεν μπορούσε παρά να χαρίσει μια μοναδική ‘modern luxury’ εμπειρία στους προσκεκλημένους του, με την επιλογή της εντυπωσιακής Royal Suite του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, να επισφραγίζει την εγγύηση μίας αξέχαστης εμπειρίας.

Για τη διαμόρφωση του μοναδικού αυτού ταξιδιού μέσα από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του νέου Ranger Rover Sport, χρειάστηκε να συνδυαστούν ειδικές δραστηριότητες, που αντανακλούν στην ακρίβεια και την λεπτομέρεια που συναντάμε στη δημιουργία του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό μάλιστα με την συναρπαστική τοποθεσία, η Range Rover ανέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητά της να ξεπερνά την αυτοκινητιστική υπεροχή και να δημιουργεί έναν κόσμο απόλυτης πολυτέλειας και καινοτομίας.

Οι προσκεκλημένοι έτσι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα workshop των αρωμάτων Jo Malone London, μέσα από μια πολύπλευρη εμπειρία που συνδυάζει ευχάριστα τη δημιουργικότητα και την προσωπική εξερεύνηση. Στη συνέχεια μια εκλεκτή επιλογή από μοναδικά κοσμήματα Damiani Jewellery, προσέφερε γνώσεις για τον αποκλειστικό και λεπτομερή σχεδιασμό τους. Οι παρευρισκόμενοι μυήθηκαν στον κόσμο απόσταξης του τοπικού τζιν από το Aristeidis Distilling και ενημερώθηκαν για την τέχνη της κατασκευής του. Τέλος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker και να απολαύσουν 4 διαφορετικά κοκτέιλ, Range, Sport, Velar και Evoque, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Παράλληλα, oι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να δουν από κοντά μερικά από τα πιο αποκλειστικά μοντέλα του Range Rover Sport, με Product Experts στη διάθεσή τους για περιήγηση στα αυτοκίνητα.

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7766 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3504 s // Total time: 4.1271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X