Ελένη Μενεγάκη: Δες ποιο είναι το άρωμα που φοράει εδώ και 25 χρόνια


Ελένη Μενεγάκη: Δες ποιο είναι το άρωμα που φοράει εδώ και 25 χρόνια

Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται.

Πριν από μερικές μέρες στο πλατό της εκπομπής “Eλένη”, ο σεφ Γιώργος Παπακώστας παρατήρησε ότι η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε το άρωμά της. “Έχεις αλλάξει κολόνια. Πάρα πολύ ωραία!” της είπε με την παρουσιάστρια να του απαντάει: “Λοιπόν… Κάποιος μου το είπε σήμερα. Κάποιος που με ξέρει πολύ καλά. Μου λέει “άλλαξες κολόνια;” Λέω “όχι βέβαια. Είναι δυνατόν;”. Κιλά ολόκληρα αγοράζω και καλύτερη τιμή δεν μας κάνουν. Δεν έχω αλλάξει κολόνια ούτε καν κρέμα σώματος. Φοράω βαρετά την ίδια εδώ και 25 χρόνια. Ευχαριστώ πάντως…” .

Ποιο είναι λοιπόν το “μυστικό” αυτό άρωμα, στο οποίο ορκίζεται η Ελένη Μενεγάκη; Σύμφωνα δική της δήλωση στο πλατό της εκπομπής “Πρωινός Καφές” το 2001, η οποία δικαιολογεί την τωρινή της δήλωση ότι φορά το ίδιο άρωμα εδώ και 25 χρόνια, αγαπά το απαλό λουλουδένιο Pleasures της Estée Lauder. Οι νότες που το χαρακτηρίζουν είναι η φρέζια, το κρίνο της κοιλάδας, η παιώνια, η πασχαλιά, το τριαντάφυλλο, ο μόσχος, το σανδαλόξυλο κι ο κέδρος.

“Τα παιδιά μου όποτε το βάζω, λένε ‘μυρίζει μανούλα”, είχε πει μιλώντας για το ίδιο φαινομενικά άρωμα το 2017 στην εκπομπή της. “Το έχω από πάντα. Είμαι εγώ τέλος. Και η αγωνία μου είναι να μην το σταματήσουν. Γιατί κατά καιρούς τα αρώματα σταματάνε, βγαίνουν άλλα, σου λέει αυτό αποσύρεται. Και λέω επειδή το φοράω πάρα πολλά χρόνια λες να σταματήσει;”.

“Εγώ πάντως πιστεύω ότι καμία γυναίκα δεν φορά για όλη της τη ζωή το ίδιο άρωμα. Μπορεί να έχουμε κολλήματα, αλλά κι εγώ κάνω διακοπές και βάζω κι άλλα γιατί κάποια στιγμή θέλω την αλλαγή“, είχε πει την ίδια μέρα.

Εκτός από το Pleasures της Estée Lauder, εξίσου πολύ αγαπημένο της ξέρουμε πως είναι επίσης το La Vie est Belle της Lancôme με νότες από φραγκοστάφυλλο, αχλάδι, ίριδα, γιασεμί, πραλίνα και βανίλια, το οποίο φορά εδώ και πάνω από 10 χρόνια.

Fun Fact: Το εν λόγω άρωμα λανσαρίστηκε το 2012 οπότε δεν θα μπορούσε να είναι εκείνο που η ίδια λέει πως φορά εδώ και 25 χρόνια.

 

 Πηγή: missbloom.gr

 

Tags pleasures estee lauder, perfume, lancome, ελενη μενεγακη, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0076 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0439 s // Total time: 0.0515 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X