Έμιλυ Γιολίτη: Το φόρεμα σε βραδινή έξοδο που ακολουθεί ένα από τα πιο hot trends της σεζόν


Έμιλυ Γιολίτη: Το φόρεμα σε βραδινή έξοδο που ακολουθεί ένα από τα πιο hot trends της σεζόν

Πως το συνδύασε

Οι ρίγες είναι ένα μοτίβο, το οποίο αγαπάνε διαχρονικά οι σχεδιαστές και έτσι καταφέρνει με έναν τρόπο να είναι πάντα επίκαιρο και φρέσκο. Φέτος ειδικά την άνοιξη κορυφαίοι οίκοι μόδας, με τις προτάσεις που έδειξαν στις εβδομάδες μόδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, το κατέταξαν σε μία από τις τάσεις που μονοπωλούν αυτή την περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι τις ρίγες τις βλέπουμε από κλασικές και διαχρονικές μαρινιέρες μέχρι πιο παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές και πάντα έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν έναν αέρα φρεσκάδας και δυναμισμού σε κάθε εμφάνιση.

Ένα φόρεμα σε λευκό και μαύρο και ριγέ pattern επέλεξε και η Έμιλη Γιολίτη σε βραδινή έξοδό της έξοδό της σε γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού. Μάλιστα το συνδύασε με κίτρινο blazer δημιουργώντας μία ωραία αντίθεση.

Η ίδια μας είχε δείξει σε προηγούμενη ανάρτησή της το συγκεκριμένο φόρεμα, κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμησή της σε αυτή την πρόταση από τις νέες που βρίσκονται αυτή τη σεζόν στη μπουτίκ που διατηρεί στη Λεμεσό, Maison Anemi. 

Πρόκειται για ένα φόρεμα του fashion brand MARA HOFFMAN και όπως μπορείς να δεις το γεωμετρικό σχέδιο που έχει στο μπούστο του δίνει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που το κάνει να ξεχωρίζει και να το καθιστά ιδανικό για all day looks, αφού μπορεί να σε συνοδεύσει από το γραφείο μέχρι την απογευματινή σου βόλτα αλλά και τη βραδινή σου έξοδο ανάλογα συνδυασμένο.

Tags μόδα, fashion, style, στυλ, τασεις μόδας, Trends, εμιλυ γιολιτη, maison anemi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1353 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2439 s // Total time: 2.3792 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X