To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!


To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!

Η άνοιξη είναι εδώ, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας είναι must και το κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από πλήρη ανακαίνιση και προσφέρει μια ανανεωμένη shopping εμπειρία, φιλοξενώντας τις τελευταίες συλλογές του εμβληματικού αμερικανικού fashion brand.

Φυσικά, το γεγονός της επαναλειτουργίας του καταστήματος δεν μπορούσε παρά να συνοδευτεί από δύο event που έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενούς τους να ανακαλύψουν τις νέες αφίξεις της GUESS σε ένα εορταστικό περιβάλλον, όπου η διασκέδαση και το shopping έγιναν ένα.

Στο VIP event, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου,  influencers και εκπρόσωποι από τον χώρο των media γνώρισαν το νέο κατάστημα και έκαναν τις αγορές τους με έκπτωση 15%, συνοδεία μουσικής, σαμπάνιας και υπέροχων snack. Επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι πήραν ως δώρο την GUESS canvas bag, το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών.

Το Σάββατο 6 Απριλίου ήταν αφιερωμένο στο ευρύ κοινό, καθώς μια ολοήμερη γιορτή περίμενε τον κόσμο που επισκέφτηκε το ανανεωμένο κατάστημα, με μουσική και live link από τον Mix FM. Όσοι και όσες πραγματοποίησαν τις αγορές τους απόλαυσαν 15% έκπτωση και δώρα-έκπληξη, ενώ δροσιστικές λεμονάδες προσφέρθηκαν ως κέρασμα για το καλωσόρισμά τους στον νέο must προορισμό για ατελείωτο shopping.

Επισκεφτείτε κι εσείς το ανακαινισμένο κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol και ανακαλύψτε τις τελευταίες προτάσεις του brand που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της μόδας, προσφέροντας σε κάθε νέα συλλογή του ρούχα και αξεσουάρ που γίνονται αυτόματα αντικείμενα επιθυμίας!

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7959 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2415 s // Total time: 3.0374 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X