Επιβεβαιώνεται ο χωρισμός Σοϊλέδη & Αντωνά - "Υπάρχει κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι"


Επιβεβαιώνεται ο χωρισμός Σοϊλέδη & Αντωνά - "Υπάρχει κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι"

"Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία".

Την είδηση του ξαφνικού χωρισμού μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, πληροφορηθήκαμε μέσα από τα ελλαδικά sites, το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Απριλίου. 

Ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της επόμενης ημέρας, μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει "Happy Day", επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για το ζευγάρι. 

Διαβάστε ακόμα: Αιφνίδιος χωρισμός για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά;

"Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση", είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, που θα ήταν κουμπάρος στον γάμο τους, σχολίασε τα εξής: "Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα".

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια σχέσης, προγραμμάτιζε τον γάμο του, τον Αύγουστο του 2024.

Tags Άρης Σοϊλέδης, μαρια αντωνα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1020 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2695 s // Total time: 2.3716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X