Παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ: "Δεχόμουν απειλές, πήγα στην αστυνομία, με κορόιδευαν και δεν με γύρισαν στο σπίτι μου"


Παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ: "Δεχόμουν απειλές, πήγα στην αστυνομία, με κορόιδευαν και δεν με γύρισαν στο σπίτι μου"

"Μου είπαν να πάρω ταξί".

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και τη Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού με αφορμή τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και συγκλόνισε το πανελλήνιο προκαλώντας ην οργή όλων μας. Για το τρομακτικό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα με την κυβέρνηση να "παίρνει" κεφάλια σε όσους δεν έδωσαν σημμασία στην κοπέλα που ζητούσε βοήθεια. 

Διαβάστε ακόμα: Mαυρίκιος Μαυρίκιου: Η αποκάλυψη που έκανε για το φακελάκι που του έφερε ο Νίκος Αναστασιάδης στο γάμο του

Το μοντέλο, ηθοποιό, πρώην παίκτρια του GNTM και μέχρι πρόσφατα παρουσιάστρια σε αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ είπε πως και αυτή είχε βρεθεί στο παρελθόν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει πρώην σύντροφό της και βίωσε παρόμοια αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς. "Μου έχει συμβεί αντίστοιχο γεγονός και να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μη με γυρίσουν σπίτι μου. Ήμουν στο τμήμα μέχρι αργά το βράδυ, με κρατάγανε με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω αλήθεια και στο τέλος, 4-5 το πρωί, μου είπαν να φύγω μόνη μου, ενώ δεν είχα αμάξι. Μου είπαν ότι δεν έχουν να με πάει κάποιος και πρέπει να φύγω μόνη μου…Δεν υπάρχει καμία προστασία… Πήγα να ζητήσω βοήθεια για απειλές που δεχόμουν, και όχι μόνο με κοροϊδεύαν, δε με γύρισαν καν σπίτι μου, μου είπαν να πάρω ταξί". 

Tags ειρηνη στεριανου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2977 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2673 s // Total time: 3.5651 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X