Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Η συνάντηση του πνευματικού τους με την κόρη τους στην Κρήτη [βίντεο]


Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Η συνάντηση του πνευματικού τους με την κόρη τους στην Κρήτη [βίντεο]

Όσα είπε ο πνευματικός τους στη νεογέννητη κορούλα τους.

Το πρώτο τους ταξίδι με την κόρη τους, πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά, όπου εκεί συνάντησαν τον πνευματικό τους, Δημήτριο Λουπασάκη

Ο νικητής του "Survivor 2017", σε κοινό post στο instagram με τη σύζυγό του, μας έδειξε την πρώτη γνωριμία που είχε η κορούλα τους με τον άνθρωπο που στάθηκε αφορμή να γνωριστούν οι δυο τους πριν γίνουν ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η καθημερινότητα με την ενάμιση μήνα κόρη του [βίντεο]

Στο βίντεο που δημοσίευσαν, βλέπουμε τον πνευματικό τους, να αναφέρει: "Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του". 

Μάλιστα στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε τα εξής: "Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Εσάς! που μας στέλνετε μηνύματα πόνου και αγάπης προσπαθώντας να βρείτε τον Π.Δημήτριο για τις δικές σας δοκιμασίες. Να έχουμε όλοι την ευχή του". Δείτε το βίντεο

Tags διασημοι, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1102 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2668 s // Total time: 2.3770 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X