Νίκος Χαραλάμπους: Το τελευταίο αντίο στον τεράστιο ηθοποιό - Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Μπεμπεδέλη-Παυλίδου


Νίκος Χαραλάμπους: Το τελευταίο αντίο στον τεράστιο ηθοποιό - Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι Μπεμπεδέλη-Παυλίδου

“Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα ξέχασα όλα μου είπες στην τελευταία μας συνάντηση"

Με δάκρυα στα μάτια και ένα ένα παρατεταμένο χειροκρότημα έξω από την εκκλησία, αποχαιρέτησαν δεκάδες αγαπημένα του πρόσωπα τον μεγάλο σκηνοθέτη και ηθοποιό, Νίκο Χαραλάμπους. Η οικογένειά του, οι συνεργάτες, οι φίλοι, οι συνοδοιπόροι του, οι μαθητές του, ανθρωποι του θεάτρου και του πολιτισμού ήταν εκεί, στην τελευταία παράσταση της ζωής του Νίκου Χαραλάμπους.

Άτομα που τον λάτρεψαν για τον αστείρευτο ταλέντο του, άτομα που έλαμψαν μέσα από τη σκηνοθεσία του, μαθητές που διδάχτηκαν την ευγένειά του, γελούσαν με το χιούμορ του και άνθρωποι που δεν έφυγαν ποτέ από κοντά του με βουρκωμένα μάτια τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.  

Οι επικήδειοι ήταν συγκινητικοί. Η Δέσποινα Μπεμπέδελη συγκίνησε, γιατί τα λόγια που ανέφερε για το μεγάλο σκηνοθέτη έτρεφαν μέσα τους συγκίνηση, πίκρα, επιθυμίες, αλλά και χαρές. Βιώματα που έζησαν μαζί μέσα στα χρόνια και συναισθήματα βαθιά που μόνο ένας θεατρόφιλος μπορεί να καταλάβει καλύτερα.

 

 

Η Νιόβη, η κόρη του, “το μαϊμουδάκι”, όπως την αποκαλούσε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της αλλά και την εκτίμηση που έτρεφε προς το πρόσωπο του πατέρα της, του μεγάλου σκηνοθέτη και ηθοποιού που αγάπησαν όλοι στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Η Χριστίνα Παυλίδου μίλησε για το θείο της, ο οποίος ήταν ένας καλλιτέχνης με αστείρευτο ταλέντο, γι’ αυτό άλλωστε αγαπήθηκε πολύ. Μα πάνω απ’ όλα ήταν ο θείος της, ο αγαπημένος και ο λατρευτός. “Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα ξέχασα όλα…μου είπες στην τελευταία μας συνάντηση". 

 

 

Οι περισσότεροι ηθοποιοί που έχουν περάσει από το θεατρικό σανίδι βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο δάσκαλο και σκηνοθέτη. Κανένας δεν ξέχασε, αλλά μόνον αντίθετα, θυμάται τα χρόνια που πέρασαν, ενώ οι νεότεροι απορροφούν διδάγματα ζωής και ηθικής. Δείτε βίντεο με το παρατεταμένο χειροκρότημα δεκάδων ηθοποιών που βρέθηκαν εκεί κατά την έξοδο της σωρού του από την εκκλησία.

 

 

Πηγή: www.coffeevibesmagazine.com

Tags Νίκος Χαραλάμπους, Νιόβη Χαραλάμπους, χριστίνα παυλίδου, Δέσποινα Μπεμπεδέλη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0316 s // Total time: 0.0369 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X