“Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να μην ξύπναγε αν δεν πήγαινε στο νοσοκομείο”


“Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να μην ξύπναγε αν δεν πήγαινε στο νοσοκομείο”

Πώς εξομολογήθηκε το περιστατικό η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Κοκλώνη;   

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, έτσι όπως του το περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή, την οποία συνάντησε μερικές ημέρες αργότερα όταν συναντήθηκε στα καμαρίνια του J2US. 

Διαβάστε ακόμα: Σταυροπούλου: Η ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας του Χατζηπαναγιώτη - "Θέλω να σας ενημερώσω ότι..." [εικόνα]

“Είχα πληροφορία από τον Θέμη Μάλλη ότι η Δέσποινα με τον Βασίλη είναι στο νοσοκομείο Υγεία. Στέλνω μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή και δεν ήταν καθόλου καλά. Τέλος καλό όλα καλά. Πέρασε. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος. Αυτά μου τα είπε η Δέσποινα. Εκεί, όπως ήθελε να κοιμηθεί του λέει η Δέσποινα "δεν πάμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις στο Υγεία αν είναι όλα καλά;”. Ο Βασίλης της είπε πως θα κοιμηθεί και θα του περάσει. Κοιμάται και το πρωί συνεχίζει να μη νιώθει καλά. Οπότε του είπε η Δέσποινα "σήκω όπως είμαστε πάμε για εξετάσεις”. Αν δεν είχε πάει στο νοσοκομείο μπορεί στον ύπνο του να μην ξύπναγε”, είπε ο παρουσιαστής. 


 

Tags Βασίλης Μπισμπίκης, διασημοι, νικος κοκλωνης, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0322 s // Total time: 0.0389 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X