Κρίστυ Παπαδοπούλου: Ο γιος της, Χάρης έγινε ενός – Το πάρτι γενεθλίων [εικόνα]


Κρίστυ Παπαδοπούλου: Ο γιος της, Χάρης έγινε ενός – Το πάρτι γενεθλίων [εικόνα]

Η υπέροχη τούρτα για τον μικρό εορτάζοντα.  

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε μέσα στο σαββατοκύριακο ο γιος της Κρίστυς Παπαδοπούλου και του Μιχάλη Μπούσια, ο οποίος ήρθε στη ζωή δυόμιση περίπου χρόνια μετά τον γάμο του ζευγαριού. 

Διαβάστε ακόμα: Αργυρώ Ροτσίδου: Βάφτισε την κόρη του αδερφού της [εικόνες]

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει τη ξεχωριστή αυτή ημέρα για τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους Χάρη, διοργανώνοντας ένα μικρό πάρτι σε στενό κύκλο. 

Μέσα από το Instagram μοιράστηκαν μία εικόνα δείχνοντάς μας την υπέροχη τούρτα του εορτάζοντα σε μίνιμαλ και χαριτωμένη ταυτόχρονα εκδοχή για τον μικρό τους πρίγκιπα. 

Η ηθοποιός ανήρτησε στο timeline της όμορφα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του γιου της, νωρίτερα σήμερα, γράφοντας: “Το αστέρι μου! 26.3.2023 23:28 ήρθε στο κόσμο ένα γατάκι που τελικά μας άλλαξε για πάντα την ζωή ! Ένα θαύμα της ζωής που μεγαλώνει και εκπλήσσει καθημερινά! Ο Θεός να σε έχει καλά και να σου χαρίζει όλα τα όμορφα της ζωής αυτής… με αγάπη η μανούλα”.

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται χρόνια πολλά στον μικρό Χάρη. 
 
 

Tags κριστυ παπαδοπούλου, μιχαλης μπουσιας, γιος, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, celerbtiies, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1245 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2781 s // Total time: 3.4026 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X