Συγκλονίζει η Χριστίνα Παυλίδου: Το βίντεο με τον θείο της Νίκο Χαραλάμπους λίγες ημέρες πριν “φύγει”


Συγκλονίζει η Χριστίνα Παυλίδου: Το βίντεο με τον θείο της Νίκο Χαραλάμπους λίγες ημέρες πριν “φύγει”

Τραγουδούν μαζί κρατώντας του το χέρι.   

Θλίψη στον κυπριακό καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού και σκηνοθέτη Νίκου Χαραλάμπους, το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου σε ηλικία 83 ετών. 

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Χαραλάμπους: Έτσι τον αποχαιρέτησε η κόρη του, Δανάη [βίντεο]

Η ανιψιά του και γνωστή ηθοποιός, Χριστίνα Παυλίδου μοιράστηκε το βράδυ της Κυριακής, 24 Μαρτίου ένα βίντεο με τον θείο της κλινήρη, το οποίο τραβήχτηκε κατά την τελευταία τους συνάντηση πριν από μερικές ημέρες και τους βλέπουμε πιασμένους χέρι – χέρι να τραγουδούν.

Διαβάστε ακόμα: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους; 

“Η τελευταία μας συναντηση πριν λίγες μέρες!Η μνήμη ξεθώριασε,ίσως ήταν μια άμυνα σου για μια πραγματικότητα που πονούσε,ύστερα από το φευγιό των πολύ αγαπημένων!Οι μνήμες όμως απο τις Ικετιδες σου ,σε συνόδευαν μέχρι την τελευταία ώρα!Καλο ταξίδι αγάπη μου,δάσκαλε,φίλε,πατέρα,θείε μου…Το φως σου,θα μας ζεσταίνει πάντοτε! Θα μας θυμίζει τι έδωσες σε εμάς την οικογένεια σου,στους φίλους σου,στο θέατρο,στην Κύπρο σου!!Σαν έτοιμος από καιρό σαν θαραλλέος,ετοίμαζες σιγά σιγά την αναχώρηση σου!Καλή αντάμωση με το αρφούι,την Μιχάρα,την Ελενίτσα,το Χαμπούι,την Λάλλα σου!Αρίμπα να φεύγουμε…ξέρεις εσυ!Αγαπω σε θείε μου!”, έγραψε η Χριστίνα Παυλίδου στην ανάρτησή της. Δείτε το βίντεο


 

Tags χριστίνα παυλίδου, Νίκος Χαραλάμπους, διασημοι, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7646 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2871 s // Total time: 3.0517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X