Ελένη Φουρέιρα - Έλενα Παπαρίζου: Θα εμφανιστούν στη σκηνή της φετινής Eurovision; [βίντεο]


Ελένη Φουρέιρα - Έλενα Παπαρίζου: Θα εμφανιστούν στη σκηνή της φετινής Eurovision; [βίντεο]

Όλα όσα θες να γνωρίζεις!

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την φετινή διοργάνωση της Eurovision, oι Eurofans, μιας και αυτήν την χρονιά, προβλέπονται ιδιαίτερα ξεχωριστά εκπλήξεις!

Eurostars που άφησαν το αποτύπομά τους και ταυτίστηκαν με τον θεσμό, επιστρέφουν ξανά, και αναμένεται να βάλουν..."fuego" κατά τη διάρκεια των ημιτελικών βραδιών. 

 

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2024: Οι δυο σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν για πρώτη φορά και ανακοινώθηκαν [βίντεο]

 

Χωρίς να έχει τίποτα ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου, ακούγεται έντονα πως πρόκειται να εμφανιστούν στο Μάλμε της Σουηδίας, κατά τη διάρκεια της 68ης διοργάνωσης. 

Ωστόσο, σχεδόν σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα. Μάθετε πως και γιατί, καθώς και για το ποια άλλη νικήτρια της Eurovision, πρόκειται να ανέβει στη φετινή σκηνή της Eurovision, στο βίντεο πιο κάτω.

 

@ilovestylecom10 Ελένη ή Έλενα; Η καλύτερα και τις δυο μαζί; Ποια θα θέλατε να δείτε ξανά στη σκηνή της φετινής #eurovision ? “Επιστροφές eurostars…made in ” #ilovestylecom #eurovision #fyp #elenifoureira #elenapaparizou #eurovision2024 #news original sound - Ilovestyle.com

 

 

Tags eurovision, ελενα παπαριζου, Ελένη Φουρέιρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6193 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4353 s // Total time: 3.0546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X