Μαριάννα Τουμασάτου για την κόρη της: "Βγήκαμε βόλτα και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων που δεν έπρεπε να κοιτάνε"


Μαριάννα Τουμασάτου για την κόρη της: "Βγήκαμε βόλτα και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων που δεν έπρεπε να κοιτάνε"

"Όπου πάει η κόρη μου πάω από πίσω, σε απόσταση".

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου, η Μαριάννα Τουμασάτου. 

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποθιός,μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην 12χρόνη κόρη της, 

Διαβάστε ακόμα: Μαριάννα Τουμασάτου: Εξηγεί πως πήρε την απόφαση να γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων [βίντεο]

 

Αρχικά σχολίασε τα εξής: "Όπου πάει η κόρη μου πάω από πίσω, σε απόσταση. Της λέω θα έχουμε μόνο οπτική επαφή. Την περιορίζει, είμαι λάτρης της ελευθερίας αλλά με αυτά που βλέπουμε… Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά. Το βράδυ βγήκαμε βόλτα με την κόρη μου και τις δύο μου ανιψιές και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων που δεν έπρεπε να κοιτάνε έτσι αυτής της ηλικίας τα παιδάκια. Έχουμε σαλτάρει".

Kαι πρόσθεσε: "Έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως “κανονικά”. Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού δεν ξέρω τι θα έκανα. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε πολύ βίαια συναισθήματα".

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3182 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2320 s // Total time: 2.5502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X