"Αποκλειστικές Εμπειρίες Ομορφιάς και Ευεξίας στο Φόρουμ Υγείας & Ομορφιάς 2024!"


"Αποκλειστικές Εμπειρίες Ομορφιάς και Ευεξίας στο Φόρουμ Υγείας & Ομορφιάς 2024!"

Σας προσκαλούμε στο πιο λαμπρό γεγονός του έτους - το Φόρουμ Υγείας και Ομορφιάς!

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βυθιστείτε στον κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας, να εξερευνήσετε τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες μάρκες. Πάνω από 80 εταιρείες προσδοκούν να σας παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Μη χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε προσωπικά τους δημιουργούς των αγαπημένων σας μαρκών και να λάβετε αποκλειστικές προσφορές. Χαρίστε στον εαυτό σας ημέρες γεμάτες δωρεάν προσφορές, μαθήματα και την ευκαιρία να κερδίσετε εκατοντάδες προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά στη λοταρία μας. Σας περιμένουμε στο Parklane Resort & Spa, Λεμεσό, 6-7 Απριλίου 2024!

Health & Beauty Forum, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για την ομορφιά και την ευεξία στην Κύπρο, φέτος θα διεξαχθεί για 11η φορά. Δεκάδες εταιρίες σε συνεργασία με 300 μάρκες θα έρθουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Η έκθεση κάθε έτος φιλοξενεί 3000 B2C επισκέπτες: επαγγελματίες, ερασιτέχνες και όλους όσους θέλουν να μάθουν για την ομορφιά και την ευεξία. Σε αυτές τις δύο ημέρες θα γίνουν B2B και B2C εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών, σεμινάρια και παρουσιάσεις, masterclasses και συναντήσεις με τους influencers, διασκεδαστικά σόου και διαγωνισμοί.

Το πρόγραμμα 2024 και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα http://www.hbcyprus.com.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με γιατρούς, προσωπικό των κλινικών και ειδικούς, επίσης θα συναντήσουν τους κατασκευαστές και προμηθευτές καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, φυσικών προϊόντων για παιδιά και προϊόντων περιποιήσεις δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

Στα σεμινάρια και masterclasses οι ακροατές θα μάθουν από τους επαγγελματίες στον τομέα ομορφιάς για τα πρόσφατα trends και θα δουν τα τελευταία επιτεύγματα, θα αποκτήσουν γενική εικόνα για διαφορετικά θέματα αισθητικής και μάλιστα μπορεί να λάβουν προσωπικές συμβουλές για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η έκθεση περιλαμβάνει όχι μόνο την παρουσίαση καινούριων προϊόντων. Επίσης, οι ειδικοί θα προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές υπηρεσίες αισθητικής επί τόπου, θα δίνουν δοκιμαστικά των προϊόντων, θα συμβουλεύουν τους επισκέπτες, θα κάνουν πακέτα με προσφορές και άλλες εκπτώσεις.

Για όλους όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά θα διεξαχθεί κλήρωση δώρων. Η τιμές δώρων αρχίζουν από 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 1000 ευρώ.

Για να αποκτήσετε τα εισιτήρια διαδικτυακά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Health & Beauty Forum πατώντας το λινκ: https://www.hbcyprus.com/tickets.

Για ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στην έκθεση ή σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι εταιριών και οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 25-590530 ή μέσω του email official@vkcyprus.com. 

Χορηγοί επικοινωνίας: Madame Figaro και Ilovestyle.

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7442 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3475 s // Total time: 3.0917 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X