Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η επίσκεψη για υπέρηχο - "Συνειδητοποίησα στα 33 μου, το λόγο που γεννήθηκα" [βίντεο]


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η επίσκεψη για υπέρηχο - "Συνειδητοποίησα στα 33 μου, το λόγο που γεννήθηκα" [βίντεο]

"Όταν άκουσα την καρδιά να χτυπάει, τρελάθηκα, όταν είδα το προσωπάκι…".

Στον αέρα της εκπομπής "Breakfast@star", εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης skype, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας, 11 Μαρτίου.

Ο Kύπριος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram, από την επίσκεψη στη γυναικολόγο μαζί με την Ιλάειρα Ζήση.

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος και Ιλάειρα: Εδώ θα βαφτίσουν την κόρη τους [βίντεο]

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, για τον υπέρηχο που πήγε να κάνει η σύζυγός του, σποκάλυψε τα εξής: "Συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή, στα 33 μου, το λόγο που γεννήθηκα, έτσι αισθάνθηκα. Νομίζω ότι αυτός ο ήχος θα με συντροφεύει για μια ζωή. Όταν άκουσα την καρδιά να χτυπάει, τρελάθηκα, όταν είδα το προσωπάκι… Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και μου φαίνεται αδιανόητο πέντε μηνών να μπορείς να δεις το παιδάκι σου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Νιώθεις ένα τίποτα μπροστά σε αυτό.Και γι’ αυτό καμιά φορά στεναχωριέμαι κιόλας όταν δεν μπορεί ο κόσμος να καταλάβει ότι στη χαρά κάποιου και στον ενθουσιασμό του δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Δεν υπάρχουν όρια στο πως μπορεί κάποιος να το εκφράσει όλο αυτό που αισθάνεται εκείνη τη στιγμή. Και ειδικά όταν έτσι έχεις μάθει. Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι, όπως μας γνωρίσατε, από την πρόταση γάμου που τη μοιραστήκαμε, έτσι συνεχίζουμε". 

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τρία ολόκληρα χρόνια συνεχίζει αυτό το πράγμα να κάνει εντύπωση. Αυτή η έκφραση του τι νιώθει ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να ξέρεις και στο παρελθόν πώς ένιωθε. Μπορεί να ένιωθε πολύ λίγος, ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να ζήσει αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή που τον αξίωσε ο θεός να ζήσει. Να μη σταυρώνουμε και να μη δικάζουμε ανθρώπους, χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να υπάρχει πίσω από όλο αυτό που βλέπουμε". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1139 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2799 s // Total time: 2.3939 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X