Χριστίνα Παυλίδου: "Η κόρη μας δέχθηκε πολύ bullying γιατί ήταν η κόρη μας - Πέρασε πάρα πολύ δύσκολα" [βίντεο]


Χριστίνα Παυλίδου: "Η κόρη μας δέχθηκε πολύ bullying γιατί ήταν η κόρη μας - Πέρασε πάρα πολύ δύσκολα" [βίντεο]

"Ρωτήσαν τον γιο μου, αν είναι ο γιος του Τσιάκκα και τους είπε, όχι είναι συνωνυμία - Ήθελε να κρύβομαι στο αυτοκίνητο".

Συνέντευξη στην εκπομπή "Nα με προσέχεις" παραχώρησε η Χριστίνα Παυλίδου, όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, 9 Μαρτίου. 

Η Κύπρια ηθοποιός μίλησε στην Αφροδίτη Γεωργίου, για την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Γιώργο Τσιάκκα, καθώς και για τη σχέση που έχει αυτή τη στιγμή με τα παιδιά της. 

Διαβάστε ακόμα: Η Χριστίνα Παυλίδου για τα 4 παιδιά της: “Είπαμε ότι θα το γλιτώσουμε, τελικά πάμε όλοι καλλιτέχνες”

Χαρακτηριστικά μέσα σε όσα είπε, σχολίασε τα εξής: "Δεν τους άρεσε που τους έλεγαν πως ήταν τα παιδιά του Τσιάκκα και της Παυλίδου. Υπήρξε περίοδος που μου είπαν, πως ρωτήσαν τον γιο μου, στην εφηβεία, αν είναι ο γιος του Τσιάκκα και τους είπε, όχι είναι συνωνυμία. Δεν ήθελε να πηγαίνω στο σχολείο να τον πιάνω, ήθελε να κρύβομαι στο αυτοκίνητο, γιατί ήταν ο καιρός που ήταν ο χαμός με την Ναστάζια, και τρέχαν όλα τα μωρά πάνω μου, και αυτό το πράγμα δεν του άρεσε. Και των άλλων, δηλαδή πολλές φορές που είπαν θέλουμε να είσαι μόνο μάμα μας". 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη πέρασε πάρα πολύ bullying στο σχολείο, περνώντας πολύ δύσκολα στην έκτη δημοτικό, με αποτέλεσμα να της αλλάξουν σχολείο. Δείτε το βίντεο [17:10]

 

Tags χριστίνα παυλίδου, διασημοι, παιδια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1708 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2535 s // Total time: 2.4243 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X