Για τα μπουρέκια μας τη Τσικνοπέμπτη πάμε Άρωμα Βανίλιας


Για τα μπουρέκια μας τη Τσικνοπέμπτη πάμε Άρωμα Βανίλιας

Οι πιο γευστικές επιλογές για την ημέρα. 

Στο Άρωμα Βανίλιας γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη δημιουργώντας 4 διαφορετικές επιλογές μπουρεκιών: με αναρή, με κρέμα, με χαλούμι της σάτζιης και τα μοναδικά πλούσια σιροπιαστά πουρέκια με αναρή. 

Αν λοιπόν θέλεις να τα απολαύσεις, καλό θα ήταν να δώσεις έγκαιρα την παραγγελία σου (τηλ. 22510234) για παραλαβή από το ζαχαροπλαστείο (Λεωφ. Στροβόλου 162, Στρόβολος, απέναντι από Corso Italia) ή και delivery στην πόλη μέσω Fetch, Foody, Bolt και Wolt!

Και όσοι από εσάς είστε καλεσμένοι σε τραπέζι το βράδυ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάτε με άδεια χέρια και το γλυκό αποτελεί την τέλεια λύση. 

Στο Άρωμα Βανίλιας θα βρείτε γλυκά σύγχρονης δημιουργικής ζαχαροπλαστικής που διακρίνονται για τις προσεγμένες πρώτες ύλες τους. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες που θα σας ενθουσιάσουν. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά χωρίς ζάχαρη ενώ για όσους είναι χορτοφάγοι ή νηστεύουν υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό μέγεθος vegan γλυκά. 

Αν γνωρίζετε το Άρωμα Βανίλιας, ξέρετε για τί μιλάμε – εάν δεν το έχετε ανακαλύψει βάλτε το στα must visit σας και επισκεφτείτε σύντομα.
 

Tags Άρωμα Βανίλιας, τσικνοπεμπτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1581 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2128 s // Total time: 2.3709 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X