Δήμητρα Ματσούκα: “Ο Πέτρος είναι ο έρωτας της ζωής μου”


Δήμητρα Ματσούκα: “Ο Πέτρος είναι ο έρωτας της ζωής μου”

Άκρως εξομολογητική για τον σύζυγό της η ηθοποιός.   

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μία πολύ συναισθηματική συνέντευξη στη Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της και στον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, μιλώντας για εκείνον με πολύ τρυφερό τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σταμάτησαν την επικοινωνία τους μετά τον σάλο με το παθιασμένο φιλί τους [βίντεο]

“Για εμένα ο θεσμός του γάμου είναι ένα άνοιγμα προς έναν κόσμο που δεν γνωρίζω. Αυτόν της κοινής πορείας με έναν άλλον άνθρωπο, κάτι που βεβαίως εμπεριέχει πολλά. Απαιτεί συμβιβασμούς, συγκρούσεις, συμφιλιώσεις και χαρές και κυρίως την κοινή, σταθερή απόφαση του να “είμαστε μαζί”. Στα μυστήρια της θρησκείας μας, γενικά και όχι μόνο σε αυτό του γάμου, οι εμπλεκόμενοι προσφέρουν τη φυσική τους πραγματικότητα, εν προκειμένω, τον έρωτα και την αγάπη που αισθάνονται σε κάτι έξω από αυτήν, σε κάτι μεγαλύτερο που μεταφέρει αυτή τη βασική ανθρώπινη ανάγκη για σύνδεση με τον άλλον έξω από το στενό αυτό πλαίσιο των δύο. Σε κάτι που μπορεί να εμπνεύσει για το θαύμα που έχουμε, όταν μιλάμε για μια τέτοια σύνδεση ψυχική, σωματική και πνευματική δύο ξένων μεταξύ τους ανθρώπων. Αυτό το οι δυο εις σάρκα μία στα αυτιά μου, έτσι καθολικά όπως το αντιλαμβάνομαι, με συγκινεί και το βλέπω ως κάτι που αξίζει να πάρεις μία ευλογία, ώστε να το καταφέρεις”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Κατόπιν, κληθείσα να αναφέρει αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ως παραδοσιακή γυναίκα, είπε: “Όχι. Με ευχαριστεί εξίσου το να φροντίζω τον άντρα μου με το να δέχομαι και τη φροντίδα του”, συμπληρώνοντας κατόπιν: “Ο Πέτρος είναι ο έρωτας της ζωής μου”
 

Tags δήμητρα ματσούκα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3118 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2397 s // Total time: 2.5516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X