Βγήκαν η Kate και το μωρό της


Βγήκαν η Kate και το μωρό της

Με το μωρό στην αγκαλιά τους βγήκαν από το μαιευτήριο ο πρίγκιπας William και η σύζυγος του, Kate Middleton, λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Kύπρου).

Στις πρώτες τους δηλώσεις, ο πρίγκιπας William και η Kate, μιλώντας για το όνομα του μωρού, είπαν ότι «ακόμα το σκεφτόμαστε» και έκαναν λόγο για «μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή».

Ο William χαριτολογώντας είπε ότι «ευτυχώς μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του», ενώ, σχολιάζοντας τα μαλλιά του βρέφους, τόνισε: «Δόξα τω Θεώ, έχει περισσότερα μαλλιά από εμένα».

Ο πρίγκιπας είπε ακόμη ότι, όταν μεγαλώσει το παιδί του, θα του «υπενθυμίσει» ότι... παίδεψε τους γονείς του, καθώς ο τοκετός της Kate άργησε λίγο περισσότερο, απ' ότι είχε προβλεφθεί.

Έξω από το St. Mary's επικράτησε, φυσικά, χαμός, με φωτορεπόρτερ και απλούς πολίτες να κρέμονται σαν τα... τσαμπιά, για μια φωτογραφία του νεογέννητου αγοριού.

Εκτός από τους γονείς του βασιλικού υιού, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ένα ολόκληρο έθνος είναι σε παραλήρημα για... μια φωτογραφία με τον πιο βαρύ διάδοχο του βρετανικού θρόνου των τελευταίων 100 ετών.

Για να δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ από την έξοδο του βασιλικού βρέφους κάντε κλικ στο view gallery που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία.

Το μωρό γεννήθηκε μεγαλύτερο απ' οτι περίμεναν

Το μωρό γεννήθηκε 3,8 κιλά και, σύμφωνα με την "Daily Mail", οι γιατροί της Kate έπεσαν... έξω με το μέγεθός του. Το βρέφος γεννήθηκε μεγαλύτερο απ' ότι περίμεναν, γιατί πήρε... ημέρες. Επιπλέον, η γνωστοποίηση του βάρους του βασιλικού βρέφους έσπασε το πρωτόκολλο.

Για να φέρει η Kate στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βασιλικού θρόνου, πέρασαν δέκα ώρες. Δέκα λεπτά πριν ανακοινωθεί επισήμως η άφιξη του μωρού, η Kate και ο σύζυγός της, γιόρτασαν με δύο πίτσες από το Zizzi's το χαρμόσυνο γεγονός.

Εξάλλου, η πανευτυχής Kate χρειαζόταν υδατάνθρακες μετά τη δεκάωρη προσπάθεια, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Φωτογράφηση: Splash/www.iml.gr

Tags Kate Middleton, κειτ μιντλετον, Prince William, royal baby, διαδοχος, βρετανια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6761 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3631 s // Total time: 3.0392 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X