Η Super Κική έβγαλε στη δημοσιότητα το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο: “Δεν έχω δει πιο ψεύτη”


Η Super Κική έβγαλε στη δημοσιότητα το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο: “Δεν έχω δει πιο ψεύτη”

Η κόντρα που συνεχίζεται ανάμεσα στη youtuber και στον Κύπριο καλλιτέχνη.  

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση είχαν δημοσιεύσει στα social media ένα βίντεο, στο οποίο έκαναν μαντεψιές για το ποιο θα είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η Super Κική μέσα από τα social media πρόβαλε απόσπασμα του εν λόγω βίντεο κάνοντας διάφορες γκριμάτσες. 

Ο Μαυρικίου δυσαρεστήθηκε με το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη Super Κική και μιλώντας στην εκπομπή Breakfast επεσήμανε ότι νιώθει θιγμένος, αποκαλύπτοντας το εξής: “Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα (η Super Κική), το οποίο το έστειλα και στη δικηγόρο μου και σχεδόν με απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική μου ζωή και θα μάθει όλη η Ελλάδα”.

Η Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε σε screen shot το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο, προσθέτοντας στο story “Δεν έχω δει πιο ψεύτη”. 

“Μαυρίκιε θα σου απαντήσω! Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με, με όσα χειριστικά πράγματα και να πεις, δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μην σκας, θα το μάθει και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι σου”, έγραφε το μήνυμα έτσι όπως το δημοσίευσε η youtuber. 

Επιπρόσθετα, σε πρόσφατη ανάρτηση της Super Κική στο προσωπικό της κανάλι στο youtube (31:20), σχολίασε το θέμα που έχει δημιουργηθεί, λέγοντας: “Ξέρει πολύ καλά γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα […] Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει γνωστός επειδή έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα. Δεν μπορώ να πω τι ψέματα γιατί θα μας κάνει και μήνυση”. 


 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, super κική, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2440 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3208 s // Total time: 3.5649 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X