Γιώργος Λιάγκας: "Με τη Φαίη χωρίσαμε πολύ γλυκά και ήρεμα. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ" [βίντεο]


Γιώργος Λιάγκας: "Με τη Φαίη χωρίσαμε πολύ γλυκά και ήρεμα. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ" [βίντεο]

"Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί στη ζωή μου γνώρισα τη Φαίη".

"Ενώπιος Ενωπίω", με τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου, μιλώντας για όλους και για όλα, ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Έλληνας γνωστός παρουσιαστής σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, αναφέρθηκε σαφώς και στο κεφάλαιο Φαίη Σκορδά, καθώς και στο χωρισμό τους.

Διαβάστε ακόμα: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τη Μενεγάκη: "Δίναμε ραντεβού στη γωνία" [εικόνα & βίντεο]

 

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν χωρίσαμε με τη Φαίη ήμασταν στον ΑΝΤ1. Όταν το είπαμε στον ΑΝΤ1 μας παρουσίασαν έρευνα πως ήμασταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα. Άλλο όμως τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι. Που δεν έγινε καμιά σφαγή με τη Φαίη. Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί στη ζωή μου γνώρισα τη Φαίη. Η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ. Είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα.Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με τη Φαίη. Και εγώ είμαι ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια έντονη προσωπικότητα. Άρα μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ. Δεν έπαιξε ρόλο η επαγγελματική μας συνεργασία, γιατί μας ευννόησε και τους δύο, ήταν πετυχημένη συνεργασία, ήταν χαρά. Δεν έχει να κάνει η δουλειά. Ηταν δύο χαρακτήρες που στην πορεία δεν ταίριαξαν και χώρισαν. Δεν έχει να κάνει πιστεύω η δουλειά. Η δεύτερη συνεργασία μας στο Πρωινό έγινε μετά από πρόταση της Φαίης. Αυτό που δε μπορεί να καταλάβει ο κόσμος είναι πως εγώ με τη Φαίη μιλάμε καθημερινά, γιατί έχουμε δυο παιδιά. Είναι πρακτικά θέματα. Δεν ήταν πως μιλήσαμε μετά από χρόνια ενώ δε μιλάγαμε. Έγινε μια πρόταση της Φαίης, τη σκεφτήκαμε και το κάναμε. Ποτέ δε συζητήσαμε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και ούτε γράφτηκε. Μετά τον χωρισμό μου είχα κάποιες σχέσεις, αλλά καμία δεν με έκανε να πιστέψω ότι θα παντρευτώ ξανά. Το κομμάτι παιδιά". Δείτε το βίντεο

Tags γιωργος λιαγκας, φαιη σκορδα, διασημοι, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0071 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0342 s // Total time: 0.0413 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X