Άντζελα Δημητρίου: Τσακώθηκε στο κοιμητήριο με την κόρη της – Ποια φώναζε και αποχώρησε εκνευρισμένη; [βίντεο]


Άντζελα Δημητρίου: Τσακώθηκε στο κοιμητήριο με την κόρη της – Ποια φώναζε και αποχώρησε εκνευρισμένη; [βίντεο]

'Έφυγε φωνάζοντας πως "έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους"

Tο εννιαήμερο μνημόσυνο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης. Η τραγουδίστρια έφτασε στο Κοιμητήριο πιασμένη χέρι – χέρι με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, γεγονός που ενθουσίασε όσους έδωσαν το παρών, καθώς φάνηκε ότι μάνα και κόρη έχουν λύσει τις διαφορές τους και έχουν μονιάσει μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν.

Διαβάστε ακόμα: Xρύσω Λέφου: Έφθασε κοντά στο χωρισμό με τον σύζυγο της - Μάζεψε τα πράγματα της αλλά δεν έφυγε [βίντεο]

Ωστόσο, η εκπομπή Πρωινό ΣουΣου και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου μετέφεραν ένα ρεπορτάζ που ανατρέπει όσα είχαμε εμείς ως δεδομένα για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο καφενείο του Κοιμητηρίου μετά το μνημόσυνο και υπήρξε μεταξύ τους μια μεγάλη ένταση. Μπορεί να μην έχει ακόμα γνωστοποιηθεί ποια είναι η αιτία της διένεξής τους, όμως η Όλγα Κιουρτσάκη αναχώρησε εκνευρισμένη από το Κοιμητήριο, φωνάζοντας πως "έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους". Το καλό κλίμα ανάμεσά τους φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν, καθώς οι διαφωνίες τους ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ των δύο γυναικών και πυροδότησε τον καυγά τους, όμως τα αίματα άναψαν και ενώ οι δύο γυναίκες ήρθαν μαζί, έφυγαν χωριστά. Δείτε το βίντεο:

 

 

https://www.faysbook.gr/

Tags άντζελα δημητρίου, όλγα Κιουρτσάκη, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8308 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2660 s // Total time: 3.0968 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X