Βρήκαμε το ελληνικό brand που κάνει τα χειροποίητα γυαλιά πιο funky από ποτέ


Βρήκαμε το ελληνικό brand που κάνει τα χειροποίητα γυαλιά πιο funky από ποτέ

Με retro επιρροές που θα απογειώσουν το στιλ σου. 

Τα Urban Owl εναρμονίζουν τη retro αισθητική με το σήμερα, δημιουργώντας χειροποίητα γυαλιά που δεν λείπουν από κανένα moodboard. 

retro επιρροές και urban στοιχεία, τα Urban Owl γεννήθηκαν το 2015 μέσω πλατφόρμας crowdfunding. Ξεφεύγοντας ήδη από τους συμβατικούς κανόνες, το ελληνικό brand γυαλιών επιλέγει συχνά την κοινή δράση με εγχώριους σχεδιαστές και ethical brands, φέρνοντας στη ζωή μοναδικά, statement designs.

Αντλώντας έμπνευση από τον σύχρονο άνθρωπο της πόλης, τα Urban Owl ενώνουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την καινοτομία, δημιουργώντας ένα δικό τους αστικό σύμπαν με effortless city chic vibes. Mε σχέδια που ενισχύουν την ατομική έκφραση, το brand επαναπροσδιορίζει τα όρια του αβίαστου στυλ, ακολουθώντας τα τελευταία fashion trends με τον πιο συνειδητό και sustainable τρόπο.

Μάλιστα, κάθε χειροποίητο ζευγάρι Urban Owl κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% acetate υψηλής ποιότητας, ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ για το γυάλισμα των σκελετών χρησιμοποιούνται υλικά από την ελληνική γη. Με την παραγωγή να διαρκεί περίπου 3 μήνες για κάθε ζευγάρι γυαλιών, τα Urban Owl υποστηρίζουν τη slow fashion, ενώ αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στο σύγχρονο ελληνικό σχεδιασμό γυαλιών.

Η νέα συλλογή SS24 περιλαμβάνει ζωηρά χρώματα όπως το κίτρινο, το elemental blue και το magenta, ενώ στους σκελετούς κυριαρχούν τα milky φινιρίσματα, οι διαφάνειες και οι ανατρεπτικοί χρωματικοί συνδυασμοί, σε πλήρη συμφωνία με τις τελευταίες τάσεις και την προσωπική ματιά των δημιουργών τους.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Urban Owl στο www.urbanowl.eu και σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκλειστικά από τη Nea Optiki Group.


 

Tags Urban Owl, γυαλιά, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.8688 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3101 s // Total time: 3.1789 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X