Έλενα Τσαγκρινού για εγκυμοσύνη: "Aν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι" [βίντεο]


Έλενα Τσαγκρινού για εγκυμοσύνη: "Aν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι" [βίντεο]

Όσα ειπε πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Tην πιο γλυκιά αποκάλυψη, έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Έλενα Τσαγκρινού, κάνοντας γνωστή την εγκυμοσύνη της. 

Η τραγουδίστρια, περιμένει το πρώτο της μωράκι, και παρόλο που έζησε μια αποβολή, όπως εξομολογήθηκε σε post της, νιώθει πιο δυνατή από ποτέ, και έτοιμη να μοιραστεί όλα όσα θα βιώνει σε αυτή της την κύηση μαζί με τις μανούλες και μή,  followers της στο instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Αποκάλυψε με ένα βίντεο πως είναι έγκυος και όσα έγραψε συγκίνησαν όλους

Χθες, Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, η εγκυμονούσα Έλενα και πρώην εκπρόσωπος μας στην Eurovision, ευχαρίστησε όλους όσοι φρόντισαν να τις στείλουν τις  τις ευχές τους,  δηλώνοντας πως είναι πολύ χαρούμενη.

Συγκεκριμένα ακούγεται να λέει τα ακόλουα: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα.Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια".  Δείτε το βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Έλενα Τσαγκρινού, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2085 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2640 s // Total time: 2.4725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X