Έμιλυ Κολιανδρή: "Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω πίσω στην Κύπρο" [βίντεο]


Έμιλυ Κολιανδρή: "Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω πίσω στην Κύπρο" [βίντεο]

"Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα".

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4", βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Φεβρουαρίου, η Έμιλυ Κολιανδρή. 

Η Κύπρια ηθοποιός με τη μεγάλη καριέρα στην Αθήνα, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της,  στην οικογένειά της, στο σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, και στα παιδιά τους, καθώς επίσης και για την πατρίδα της, την Κύπρο. 

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη Χρήστου Λούλη: "Έχουμε έρθει σε αδιέξοδο με την Έμιλυ. Για να δούμε αν θέλουμε να περάσουμε τη ζωή μας μαζί"

Μεταξύ άλλων, η Έμιλυ Κολιανδρή, δήλωσε πως δεν έχει σκεφτεί ποτέ να επιστρέψει πίσω, αποκαλύπτοντας τα εξής: "Είμαι από τη Λεμεσό, πέρασα πολύ ωραία χρόνια[...] Η οικογένειά μου όλη είναι εκεί, όσο μπορώ τα καλοκαίρια πηγαίνω, αρέσει και στα παιδιά μου, είσαι κοντά στη θάλασσα. Ήρθα για σπουδές Αθήνα από 18 ετών, ήταν ενα σοκ από την Λεμεσό να βρεθώ στη μεγαλούπολη της Αθήνας. Ήρθα μόνη μου τότε με μια φίλη μου για σπουδές, μου άρεσε, τρελάθηκα από την αρχή, ποτέ από την ώρα που ήρθα δεν σκέφτηκα να γυρίσω πίσω". 

Όσο για τον σύζυγό της, δήλωσε: "Τον Χρήστο τον γνώρισα 21-22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Αυτό κάπως μας ένωσε.Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, κάνει πίσω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εγώ.Του λέω “πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις”. Έχει την άποψή του και είναι πολύ ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν δύο-τρεις φορές γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες: ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο". Δείτε το βίντεο [12:40] 

 

 

Tags διασημοι, Έμιλυ Κολιανδρή, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0311 s // Total time: 0.0378 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X