Τόνυ Δημητρίου: "Με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους" [βίντεο]


Τόνυ Δημητρίου: "Με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους" [βίντεο]

Η σχέση των παιδιών του με τη σύντροφό του.

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" είδαμε να παραχωρεί χθες, Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Κύπριος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, στη σχέση με τα παιδιά του, Aνδρεάννα και Αλέξανδρο, καθώς και στη σύντροφό του, Στεφανία. 

Διαβάστε ακόμα: Κύπριος ηθοποιός: "Σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου και λένε "τι θέλει με τον παππού;"


Για τα έφηβα παιδιά του, και τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, εξομολογήθηκε τα εξής: "Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει, με τον υπέροχο σύζυγό της, να είναι καλά οι άνθρωποι. Αυτή είναι ο κυματοθραύστης μου. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση. Γιατί αυτό είναι το περιβάλλον των παιδιών, οπότε προστατεύεις τα παιδιά, φροντίζοντας πάντα τη μητέρα, ό, τι και αν συμβαίνει.Έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια. Σαφώς και δεν ήταν όλες οι μέρες ίδιες, αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα".

Mάλιστα για τη σχέση της συντρόφου του με τα παιδιά του, και τη γνωριμία τους, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Δεν ήθελα ποτέ να τους περάσει η ιδέα ότι κάποια άλλη γυναίκα ήταν το θέμα μας, γιατί δεν ήταν. Με τα παιδιά μου πιστεύω θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους. Τα παιδιά μου έχουν γνωρίσει τη Στεφανία και εκείνη τα αγαπάει πολύ". Δείτε το βίντεο: [35:20]

 

 

Tags τονυ δημητριου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.7725 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3035 s // Total time: 3.0761 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X