Ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο - " Είμαι ζωντανή! Ντροπή τους"


Ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο - " Είμαι ζωντανή! Ντροπή τους"

"Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω".

Το ξέσπασμα της έκανε μέσα από το νοσοκομείο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε όσους βιάστηκαν να γράψουν…τον επικήδειο της διαθήκης της, την ώρα που εκείνη αγωνίζεται να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη, αναφέρει οργισμένα τα εξής: "Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου, είναι όλα ψέματα.Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένεια μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε ειδήσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου". 

Διαβάστε ακόμα: Γιάννα Λευκάτη: “Ήμουνα εκεί όταν ‘έφευγε’. Τη χάιδεψα” [βίντεο]

Και στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής: "Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους! Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου". 

Tags Ζωζώ Σαπουντζάκη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0169 s // Total time: 0.0172 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X