Η πρόταση του Άρωμα Βανίλιας για τη μέρα των ερωτευμένων!


Η πρόταση του Άρωμα Βανίλιας για τη μέρα των ερωτευμένων!

Η γλυκιά επιλογή για τον Άγιο Βαλεντίνο.   

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και τα γλυκά εμπνευσμένα από αυτή τη γιορτή έχουν την τιμητική τους. Ο Γιάννης Τούμπας, executive pastry chef και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, μαζί με τον pastry chef του ζαχαροπλαστείου Ραφαήλ Μιχαήλ και την ομάδα τους, προτείνουν για τη μέρα των ερωτευμένων:

•    ατομικές καρδιές 

o    φράουλας: Mousse λευκής σοκολάτας, Mousse φράουλας, γέμιση φράουλας με παντεσπάνι βανίλιας με γεύση φιστίκι (pistachio flavored vanilla sponge cake)

o    μαύρη σοκολατίνα γκανάζ: η σοκολατίνα Γκανάς του "Άρωμα Βανίλιας" συνδυάζει την επιτομή της παλιάς, καλής, κλασσικής σοκολατίνας των παιδικών μας χρόνων, με το σιροπιαστό παντεσπάνι, μέσα από τη φρέσκα ματιά του ζαχαροπλάστη.

o    καραμέλας: κέικ αμυγδάλου, πλούσια κρέμα καραμέλας και σοκολάτας & μους καραμέλας 

•    τούρτα σε σχήμα καρδιάς: Mousse λευκής σοκολάτας, Mousse φράουλας, γέμιση φράουλας με παντεσπάνι βανίλιας με γεύση φιστίκι (pistachio flavored vanilla sponge cake)

Επίσης, απολαύστε, μόνο κατά παραγγελία, το απόλυτο vintage κέικ σε σχήμα καρδιάς (σε κουτί με κορδέλα): πλούσιο κέικ σοκολάτας, γκανάζ μαύρης σοκολάτας & λευκή πραλίνα φουντουκιού. Διατίθεται σε 2 χρώματα άσπρο ή κόκκινο.

Στο Άρωμα Βανίλιας μπορείτε να βρείτε επίσης χειροποίητα σοκολατάκια/τρουφάκια/bon bon καθώς επίσης μπάρες σοκολάτας, ποικιλία από μπισκοτένιες καρδιές και κουτιά δώρων για να δώσετε το πιο απολαυστικό μήνυμα αγάπης στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου δεν γιορτάζουμε μόνο τον έρωτα αλλά και την αγάπη, επιλέξτε γλυκά που την εκφράζουν με γεύσεις που απογειώνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Επισκεφθείτε λοιπόν, το ζαχαροπλαστείο "Άρωμα Βανίλιας", στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia) και επιλέξτε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμπνευσμένες, απολαυστικές, γλυκές δημιουργίες. Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234.

Tags Άρωμα Βανίλιας, αγιος βαλεντινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5897 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2736 s // Total time: 2.8633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X